- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #12.841
Evet geçen 3,5 aldım çoğu yerde öyleydiBir demet 5tl![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet geçen 3,5 aldım çoğu yerde öyleydiBir demet 5tl![]()
Gidip semizotunu azeriyece çevireyim bakayım hangi otSemizotu topla
Hem yemeği hem salatasi hemde cacık gibi çok güzel oluyor
Bende öptüm senial sana
Az daha gelmeyeydin toplu opecektik seni![]()
Yok artık kız başlı başına elektrink trafosuydu zati kacak elektrink mi kullanmış
Yulaf unu vardı yulafta vardı keciboynuzu ununu göremedim tatlımVar kuzu bir tarif yarın sabah atacağım
Keçiboynuzu unu
Yulaf unu kalmamismiydi
Omega 3 balık vitaminliGidip semizotunu azeriyece çevireyim bakayım hangi ot![]()
Semizotu güzel olur ya ben ikisini de severim.Gidip semizotunu azeriyece çevireyim bakayım hangi ot![]()
Sizin orayida talan etmişlerneyse gül bitti yanaamda
Yok artık kız başlı başına elektrink trafosuydu zati kacak elektrink mi kullanmış
Yulaf unu vardı yulafta vardı keciboynuzu ununu göremedim tatlım
Evet kaçmış hem de kulanmisneyse gül bitti yanaamda
Yulaf unu vardı yulafta vardı keciboynuzu ununu göremedim tatlım
Selam canım çok şükür geldin gözümüz yollarda kaldıSelam ballarım ben celdum![]()
Afiyetle tüket canım
Ben alacaklarımı buldum ya o bana yeter cipsler vardı da detaylı bakamadım kız çişim geldi deyip durdu aldıklarımı aldım çıktım hemenSizin orayida talan etmişler![]()
Ahanda 2aydan beri anca rokaciklarimBilmem mizaten sen çok romantiksin
dilli düdük
![]()
Baktım varmış bahçemizde tüketiyorum canımOmega 3 balık vitaminli![]()
Kız saat 9 da su 9.30 da elenktrink gitti şaka gibi ama gerçek maalesefSelam canım çok şükür geldin gözümüz yollarda kaldı
Afiyetle tüket canım![]()
Ay bu çişler hep istenmedik vakitde gelirBen alacaklarımı buldum ya o bana yeter cipsler vardı da detaylı bakamadım kız çişim geldi deyip durdu aldıklarımı aldım çıktım hemen![]()
Elektrik demiskin bu ayda 580 geldiKız saat 9 da su 9.30 da elenktrink gitti şaka gibi ama gerçek maalesefikisini nasıl kesmeyi başardılar onu düşünüyordum
sağol kuzikam
![]()
Yaaaa çok tatlı olsun sana onlar salata olacaklarAhanda 2aydan beri anca rokaciklarim![]()
Bende seviyormuşumSemizotu güzel olur ya ben ikisini de severim.
Bana da gönderseneHe malasefister istemez yiyorum
![]()
Sorma canım ya eve kostum hemenAy bu çişler hep istenmedik vakitde gelir![]()
Siz büyüceniz rokami olcaniz heeYaaaa çok tatlı olsun sana onlar salata olacaklar![]()
Bel çevresini inceltiyormus çiko bol bol tuketBende seviyormuşumsalataya hep atarım
![]()