Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sabah erken kalkiyormusun canım sabah erken kalkmam bir düzen olusturman lazım ama çocuklar gece uyumuyor galiba değil mi. Senin 3 ana öğün 3 ara öğün yapman lazım canım.

Sabah erken kalkiyormusun canım sabah erken kalkmam bir düzen olusturman lazım ama çocuklar gece uyumuyor galiba değil mi. Senin 3 ana öğün 3 ara öğün yapman lazım canım.
Bende öyleyim canm bak kahvaltı yapamadım mesela gec Uyanırım ben
11:30’da kahvaltı yapsam iki 2:30 gibi bir kahve içsem yanında kuru meyve ile Eşim akşam erken geliyor 5:30’da en geç altıda yemeğimi yemiş oluyorum. Aksam acıkmalar oluyo çay içerim yatmadan da süt veya kefir sence nasıl?

Olsun kuzum maşallah güzel gidiyorsun böyle devam
Çok sağol canım
Olsun canım sen cumaya odaklan
Evet öyle yapacam inşAllah
Günaydın canım

200gram eksi bence pazartesi eksi gelmek cok guzel bizim icin cumaya dahada güzel olur
Evet öyle tabi . Cuma’ya inşAllah 500 gr giderse muhteşem olcak .
Canım sana önerim eger kahvaltı 11h30-12 de yapıyorsan . Akşam yemeğini 16h30-17h00 arası ye . 3 öğün yapmana gerek bile yok . Vücudunu yorma derim . Eger ki akşam yemeğini o saatte yiyip tekrar acıkırsan sade Türk kahvesi iç . Onunlada olmassa 1 bardak ayran iç . Benim tavsiyem böyle .

Harika eksi canım maşallah hep böyle gitsin devamı da gelsin inşallah
Hep beraber bol eksiler. Herkes hedefine ulaşsın inşallah. M MissHayaLet herkes seni dinlesin zaten veririz sporsuz bu iş olmuyormuş çok canım yanıyor kaç gündür ama sadece yemekten kısmak ölüm kalım diyetleri bilmem ne ben de hiç gitmiyordu ise yaramıyordu sonunda pes ediyordum.bu defa bu adım yarışması bana çok iyi geldi bir de E Elif_Eylul kaptanın attığı spor programı. Azmimiz inşallah hiç bitmesin hem sağlık için de spora ihtiyaç var yapacak bir şey yok. Ben hele hiç sevmezdim spor yapmayı

Acikmalar oluyorsa sut ya da kefir olabilir canım ama senin kilon az arkadaşın 3 öğün beslenmesi gerekir.

Günaydın kızlar
Kaptanım E Elif_Eylul ve ikinci kaptanim M MissHayaLet sayenizde bu sonuç 3 günde 1 Kilo grup sizi seviyorum
Günaydın canım cok güzel eksi tebrikler
11.30 gibi yiyorsan 15.30 gibi meyve,sut ayran çerez gibi 1paket form,1bardak ayran 1meyve gibi yiyebilirsin aksamda zaten 18.30 19.00 aksam yemegi normal zaten
Ama kahvaltini sabah saatlerine cekersen 3 ana 3 ara ögün yapmani tavsiye ederim

Mesela akşam salata ana yemek yoğurt tarzı beslenirsen daha az acikirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…