Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #11.681
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki vermeye başlayınca değişirim hedefiAz kalmış canım hedefine hadi bakalım hayırlı olsun başlangıcın
![]()
Görme görme söyle ordanAman çok kilolusun☹
Olsun sen ilk hedefe odaklan elbet gider kuzumBelki vermeye başlayınca değişirim hedefi
Sağol canım![]()
HoşbuldummmmHoşgeldin canım![]()
Gider canım ona göre spor yap araştırGörme görme söyle ordanben göbek gitsin istiyorum anacım yan simitlerim var onlar gitsin
![]()
Gider ya inşallahOlsun sen ilk hedefe odaklan elbet gider kuzum![]()
Hiç sevmiyorum şu sporu koşu bandıyla yapıcam sporu belki birazda yan simit çalışırımGider canım ona göre spor yap araştır![]()
Gider canım 2haftada verirsin senGörme görme söyle ordanben göbek gitsin istiyorum anacım yan simitlerim var onlar gitsin
![]()
Gider giderGider ya inşallah![]()
Günaydın tatlımGünaydın kızlar![]()
Günaydın güzel bir hafta olsun inşaAllah![]()
Günaydın Güzeller
İyi mutlu enerji dolu pazartesimiz olsun
![]()
Günaydın güzeller![]()
Günaydın ponçikler![]()
Günaydinnnnn![]()
Günaydın herkeseGünaydın kızlar![]()
Yan simit için özel hareket yapmalısın canım başka türlü gitmiyorHiç sevmiyorum şu sporu koşu bandıyla yapıcam sporu belki birazda yan simit çalışırım![]()
Veririm ona eminimGider canım 2haftada verirsin sen![]()
Günaydın ablacımGider gider
Günaydın tatlımnasılsın
![]()
Evet cok arastırdım öyleymiş illet yapışınca gitmiyoYan simit için özel hareket yapmalısın canım başka türlü gitmiyor![]()
Olsun canım sen cumaya odaklanEki Görüntüle 3015213
Hiç beklemediğim bir sonuçtu . Ama olsun inşAllah cuma günü 70.i ucundan görürüm . Normalde ben hizli verip hızlı alanlardanım . Ama bu sefer neden böyle oldu. Çünkü yeteri kadar spor yapmıyorum maalesef . Cuma’ya inşAllah diyorum .
İyiyim canım çok şükürGünaydın ablacımidare eder şükür sen nasılsın