- 25 Ağustos 2019
- 61.366
- 115.049
- 698
- 31
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #11.721
Kaptanım cansin teşekkürler sizin sayenizde iyi ki varsinizGünaydın canım cok güzel eksi tebrikler
11.30 gibi yiyorsan 15.30 gibi meyve,sut ayran çerez gibi 1paket form,1bardak ayran 1meyve gibi yiyebilirsin aksamda zaten 18.30 19.00 aksam yemegi normal zaten
Ama kahvaltini sabah saatlerine cekersen 3 ana 3 ara ögün yapmani tavsiye ederim
Canım benim ise yaradiysa ne mutlu bize ama yürüyüş yapmak şart illa hareket olacak baktık kilo vermeler durdu başka birşeyler yaparizHep beraber bol eksiler. Herkes hedefine ulaşsın inşallah. M MissHayaLet herkes seni dinlesin zaten veririz sporsuz bu iş olmuyormuş çok canım yanıyor kaç gündür ama sadece yemekten kısmak ölüm kalım diyetleri bilmem ne ben de hiç gitmiyordu ise yaramıyordu sonunda pes ediyordum.bu defa bu adım yarışması bana çok iyi geldi bir de E Elif_Eylul kaptanın attığı spor programı. Azmimiz inşallah hiç bitmesin hem sağlık için de spora ihtiyaç var yapacak bir şey yok. Ben hele hiç sevmezdim spor yapmayı
Cin gibiler CinÇok ta uyanık
Tamam canım öyle yapacağım yaptığım yanlış değil yani değil mi bu şekilde devam edeceğim benAcikmalar oluyorsa sut ya da kefir olabilir canım ama senin kilon az arkadaşın 3 öğün beslenmesi gerekir.
Günaydın canımHahahaha bu gözler beni bitireyyy
Gunaayyyssss
Sende iyki varsin canimKaptanım cansin teşekkürler sizin sayenizde iyi ki varsiniz
Öyle deme kız gecen sene 90 lira para verdm ona
Neeyyyddiiiiyiiinn filizcuummmmmGünaydın canım
Sende iyki varsin canim
Yok kuzum ben içmiyorum ama fayda girenler var kimisi suyun içine sirke de koyuyor.Tamam canım öyle yapacağım yaptığım yanlış değil yani değil mi bu şekilde devam edeceğim ben
Bir de bir şey sormak istiyorum ben bu dönemlerde sabahları uyanıp aç karna limonlu ılık su içiyorum sizde içiyomusunuzfaydası olurmu
Ay kızlar 26 şubat menümü yazmayacağım saçma sapan bir gün oldu malum Nişan vardı yemiş olabilirim affedin beni ama telafi edeceğim inşallah
E Elif_Eylul @Li_zigi
@Li_zigi nerdesin canim merak ettik
Geldim aşklarım kuzularım kusura bakmayın netim yoktu annemlerdeydik anca gelebildim
Bende pek faydası olmadıgını okumuştum aslında.Yok kuzum ben içmiyorum ama fayda girenler var kimisi suyun içine sirke de koyuyor.
Çok şükürGeldim aşklarım kuzularım kusura bakmayın netim yoktu annemlerdeydik anca gelebildim
İnan bilmiyorum canım ama kahvaltı öncesi yarım saat önce su iç.Bende pek faydası olmadıgını okumuştum aslında.
Sirke filan koyamamda ıyyyh
Akşam erken yersem çok acikiyorum yatana kadar atistiriyorum kilo yapanda o benceÇok sağol canım
Evet öyle yapacam inşAllah
Evet öyle tabi . Cuma’ya inşAllah 500 gr giderse muhteşem olcak .
Canım sana önerim eger kahvaltı 11h30-12 de yapıyorsan . Akşam yemeğini 16h30-17h00 arası ye . 3 öğün yapmana gerek bile yok . Vücudunu yorma derim . Eger ki akşam yemeğini o saatte yiyip tekrar acıkırsan sade Türk kahvesi iç . Onunlada olmassa 1 bardak ayran iç . Benim tavsiyem böyle .
Günaydın canimmmmssssHahahaha bu gözler beni bitireyyy
Gunaayyyssss
Tamam öyle yapıyım ben canım sağolasınİnan bilmiyorum canım ama kahvaltı öncesi yarım saat önce su iç.
Turta diyeceğime tartı demişimÖyle deme kız gecen sene 90 lira para verdm onaben tartımı seviyorum
Pazartesi sendronu diye birşey kalmadı yaa ne güzel bigün bugünGünaydın canimmmmssss
Ahahahah ya bi gitTurta diyeceğime tartı demişim
Gözümü o kadar yiyecek bürümüş
Tamam canım sindirimin kolaylaşması içinTamam öyle yapıyım ben canım sağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?