Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #11.681
Belki vermeye başlayınca değişirim hedefiAz kalmış canım hedefine hadi bakalım hayırlı olsun başlangıcın
Görme görme söyle ordanAman çok kilolusun☹
Olsun sen ilk hedefe odaklan elbet gider kuzumBelki vermeye başlayınca değişirim hedefi
Sağol canım
HoşbuldummmmHoşgeldin canım
Gider canım ona göre spor yap araştırGörme görme söyle ordanben göbek gitsin istiyorum anacım yan simitlerim var onlar gitsin
Gider ya inşallahOlsun sen ilk hedefe odaklan elbet gider kuzum
Hiç sevmiyorum şu sporu koşu bandıyla yapıcam sporu belki birazda yan simit çalışırımGider canım ona göre spor yap araştır
Gider canım 2haftada verirsin senGörme görme söyle ordanben göbek gitsin istiyorum anacım yan simitlerim var onlar gitsin
Gider giderGider ya inşallah
Günaydın tatlımGünaydın kızlar
Günaydın güzel bir hafta olsun inşaAllah
Günaydın Güzeller
İyi mutlu enerji dolu pazartesimiz olsun
Günaydın güzeller
Günaydın ponçikler
Günaydinnnnn
Günaydın herkeseGünaydın kızlar
Yan simit için özel hareket yapmalısın canım başka türlü gitmiyorHiç sevmiyorum şu sporu koşu bandıyla yapıcam sporu belki birazda yan simit çalışırım
Veririm ona eminimGider canım 2haftada verirsin sen
Günaydın ablacımGider gider
Günaydın tatlımnasılsın
Evet cok arastırdım öyleymiş illet yapışınca gitmiyoYan simit için özel hareket yapmalısın canım başka türlü gitmiyor
Olsun canım sen cumaya odaklanEki Görüntüle 3015213
Hiç beklemediğim bir sonuçtu . Ama olsun inşAllah cuma günü 70.i ucundan görürüm . Normalde ben hizli verip hızlı alanlardanım . Ama bu sefer neden böyle oldu. Çünkü yeteri kadar spor yapmıyorum maalesef . Cuma’ya inşAllah diyorum .
İyiyim canım çok şükürGünaydın ablacımidare eder şükür sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?