• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın canım cok güzel eksi tebrikler🤩

11.30 gibi yiyorsan 15.30 gibi meyve,sut ayran çerez gibi 1paket form,1bardak ayran 1meyve gibi yiyebilirsin aksamda zaten 18.30 19.00 aksam yemegi normal zaten
Ama kahvaltini sabah saatlerine cekersen 3 ana 3 ara ögün yapmani tavsiye ederim
Kaptanım cansin teşekkürler sizin sayenizde iyi ki varsiniz😍😍😍

Hep beraber bol eksiler. Herkes hedefine ulaşsın inşallah. M MissHayaLet herkes seni dinlesin zaten veririz sporsuz bu iş olmuyormuş çok canım yanıyor kaç gündür ama sadece yemekten kısmak ölüm kalım diyetleri bilmem ne ben de hiç gitmiyordu ise yaramıyordu sonunda pes ediyordum.bu defa bu adım yarışması bana çok iyi geldi bir de E Elif_Eylul kaptanın attığı spor programı. Azmimiz inşallah hiç bitmesin hem sağlık için de spora ihtiyaç var yapacak bir şey yok. Ben hele hiç sevmezdim spor yapmayı 😂😂
Canım benim ise yaradiysa ne mutlu bize ama yürüyüş yapmak şart illa hareket olacak baktık kilo vermeler durdu başka birşeyler yapariz ✌️

Acikmalar oluyorsa sut ya da kefir olabilir canım ama senin kilon az arkadaşın 3 öğün beslenmesi gerekir.
Tamam canım öyle yapacağım yaptığım yanlış değil yani değil mi bu şekilde devam edeceğim ben😂
Bir de bir şey sormak istiyorum ben bu dönemlerde sabahları uyanıp aç karna limonlu ılık su içiyorum sizde içiyomusunuz 😂 faydası olurmu🙈

Tamam canım öyle yapacağım yaptığım yanlış değil yani değil mi bu şekilde devam edeceğim ben😂
Bir de bir şey sormak istiyorum ben bu dönemlerde sabahları uyanıp aç karna limonlu ılık su içiyorum sizde içiyomusunuz 😂 faydası olurmu🙈
Yok kuzum ben içmiyorum ama fayda girenler var kimisi suyun içine sirke de koyuyor.

Ay kızlar 26 şubat menümü yazmayacağım saçma sapan bir gün oldu malum Nişan vardı yemiş olabilirim affedin beni ama telafi edeceğim inşallah ❤️

E Elif_Eylul @Li_zigi

@Li_zigi nerdesin canim merak ettik

Geldim aşklarım kuzularım kusura bakmayın netim yoktu annemlerdeydik anca gelebildim😩:KK74:

Çok sağol canım 🥰

Evet öyle yapacam inşAllah

Evet öyle tabi . Cuma’ya inşAllah 500 gr giderse muhteşem olcak .

Canım sana önerim eger kahvaltı 11h30-12 de yapıyorsan . Akşam yemeğini 16h30-17h00 arası ye . 3 öğün yapmana gerek bile yok . Vücudunu yorma derim . Eger ki akşam yemeğini o saatte yiyip tekrar acıkırsan sade Türk kahvesi iç . Onunlada olmassa 1 bardak ayran iç . Benim tavsiyem böyle .
Akşam erken yersem çok acikiyorum yatana kadar atistiriyorum kilo yapanda o bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back