- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #11.641
Günaydın kuzum hoşgeldin nasılsınGünaydinnnnn
Idare eder, esimle soguguz biraz , sabah biseye takti söylenip gitti ,ben gideyim istedigin gibi birini bul diyeGünaydın kuzum hoşgeldin nasılsın
Sen nasilsin ? Kizlar siz nasilsiniz?Günaydın kuzum hoşgeldin nasılsın
Senin birşeye soylenmen lazım ki o cümleyi kursun.Idare eder, esimle soguguz biraz , sabah biseye takti söylenip gitti ,ben gideyim istedigin gibi birini bul diyebide cocuklarin yaninda dedi
İyiyim kuzum sabah 7 de ayağa fırladım şükürSen nasilsin ? Kizlar siz nasilsiniz?
Öncesinde cok cok söyledim agirlarini bile söyledim. Ben ne söyledigimi unuttum o unutmuyor.Senin birşeye soylenmen lazım ki o cümleyi kursun.
Evet iyi olmak zorundayiz , yasam akip gidiyor.İyiyim kuzum sabah 7 de ayağa fırladım şükür
İnşallah düzelirsiniz canım sen şimdi daha fazla usteleme boşver hayat kizginliklar için çok kısa zamanını boşa harcama güzel bir kahvaltı yap kendine gelÖncesinde cok cok söyledim agirlarini bile söyledim. Ben ne söyledigimi unuttum o unutmuyor.
Evet kuzum yaşam gidiyor ayaklarımızın altindan zaman kayıyor.Evet iyi olmak zorundayiz , yasam akip gidiyor.
Aynen bugün hava da cok güzel, yavrucuklarla disari da cikariz.İnşallah düzelirsiniz canım sen şimdi daha fazla usteleme boşver hayat kizginliklar için çok kısa zamanını boşa harcama güzel bir kahvaltı yap kendine gel
İşte böyle kendine gel güzel düşün güzel olsun haftaya herşeye rağmen pozitif başla canımAynen bugün hava da cok güzel, yavrucuklarla disari da cikariz.
Günaydın canımGünaydinnnnn
Hep öyle seyler oluyor hayatimizda dısarı çik kafani dagıtIdare eder, esimle soguguz biraz , sabah biseye takti söylenip gitti ,ben gideyim istedigin gibi birini bul diyebide cocuklarin yaninda dedi
Iste kardesim benimİşte böyle kendine gel güzel düşün güzel olsun haftaya herşeye rağmen pozitif başla canımçocuklarımız var eşin az gurur yapmış sakin kafa ile iletişime geç kizginlik ve öfke daha çok kırgınlık yaratır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?