- 16 Aralık 2019
- 20.961
- En iyi cevaplar
- 1
- 83.180
- 598
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #10.981
Bizim memoş da getirde çalışıyoKız evde iki saat nerde yapam sen söyle biz getircilerle ahbap olduk iyice saolsun getiriyorlar
Hangi memos diyecem aklımda tek bir memos var lisedeki memos u diyosan daha da getirden sipariş vermemBizim memoş da getirde çalışıyo
O nişanlandı geçen haftaHangi memos diyecem aklımda tek bir memos var lisedeki memos u diyosan daha da getirden sipariş vermem
Afiyet olsun abla26subat
Sabah
2dilim tambugday ekmeginden pizza,1dilim peynir
Türk kahvesi,2bitter
Öglen
Esmer bulgurdan 1tabak pilav,1bardak ayran
1nescafe,1muz,1cayk.fıstık ezmesi
Aksam
3kasik firinda patates,3kasik bulgur,3kasik yoğurt
1litre su
1ince dilim pasta bile denmez yedim☹
Canım bu çay tok tutuyor mu ?Zeytin yaprağı çayı içmedim bugün onu içim. Yarın da oruç.tutayım diyom ama
İnsülini ayarlıyor canım tokluğu kişiden kişiye değişir de tatlı krizlerini baya baya engelliyor. Kilo vermeye de yardımcı. Düzenli içmek şartıyla.Afiyet olsun abla
Canım bu çay tok tutuyor mu ?
Evet gecemde yazmıştın o yüzden sordum benim insülin direnci baya dirençli deneyeceğim inşallah sağol canımİnsülini ayarlıyor canım tokluğu kişiden kişiye değişir de tatlı krizlerini baya baya engelliyor. Kilo vermeye de yardımcı. Düzenli içmek şartıyla.
Günde 2 fincana kadar içilebilir.
Hayırlı olsun gulo maşallahO nişanlandı geçen haftamali müşavir oldu.
Kardeşim memoş
Aa neden ki kaptanım
Eline emeğine sağlık canım
Menü
KontorluCuma C.t Pazar P.t Salı Çaŕ. Perş. E Elif_Eylul ✔ M MissHayaLet ✔ C _CikiLeta ✔ @Li_zigi ✔ F Frozen01 C Chikolata_gozlum ✔ D u t ✔ M M_atruska ✔ @suspushanimcim ✔ @Gozdem__ ✔ jtaime020626 ✔ @Kahvem01 K Klassklasik ✔ @masal3487 @sardunya1038 @Hacerrrrrrrrrrrrr ✔ H a p p y ✔
Hoşgeldin aramıza canımSlm hanımlar 30 yaşındayım gaziantepdeyimD u t liseden arkadaşım onun sayesinde grubu öğrendim 6 aylık bebeğim var emziriyorum şu an 91.5 kiloyum hedefim ilk önce 85 i görmek daha sonra 60 li kilolara inmek umarım olur
HoşbuldumAa neden ki kaptanım
Eline emeğine sağlık canım
Hoşgeldin aramıza canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?