- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #10.861
PrensesimAaa ne güzelmiş bu kızz nerden aldın
Kiz ben öyle uğraşmıyorumHahahaha yeeeben alamıyorum ama kendim yapıp yedim geçen ekşili ekşilii
Anladummm ama hiç görmedim orda bunu anaaa ama pek aburcuburları yemiyorumda bu diyetlik gibi birşeymi acaba yağlımı çokPrensesim
Reklam yasak
A
Y
Ü
Z
B
İ
R
Anladın sen çaktırma
Bana göre yağlı değil kuzu arkasini atım sana durAnladummm ama hiç görmedim orda bunu anaaa ama pek aburcuburları yemiyorumda bu diyetlik gibi birşeymi acaba yağlımı çok
Hahahaha iyi barii ben severim ya mantık börek hep yaparımm eşimeKiz ben öyle uğraşmıyorum
Antin kuntin yiyeceklere gelince üşenmiyorum
Gelki meşakkatli olsun üşeniyorum
At bakemmmm aayyy linçliycekler kızzz biziii diyetçilere iyice canları çektirecezzBana göre yağlı değil kuzu arkasini atım sana dur
Bana annemHahahaha iyi barii ben severim ya mantık börek hep yaparımm eşime
Buda diyet gibi sağlıklı azıcıkAt bakemmmm aayyy linçliycekler kızzz biziii diyetçilere iyice canları çektirecezz
Şekerii sıfırr resmenn karbonhidrat çokmuş kızz
Bomba karbonhidrat 1 paket yedimŞekerii sıfırr resmenn karbonhidrat çokmuş kızz
Ooo bak ne güzelll bizde öyle yok alıyoruzz biyerden orjinaliiiBana annem
Kayinvalidem
Teyzem yapıp yolluyor kuzum yüzük çorbası manti içli köfte kesme çorbası tarhana
O zaman ben almayemmm hahahah 1767 kalori allah affetsinBomba karbonhidrat 1 paket yedim
Rabbim affetsin
Kendimide donduracağım yakındaOoo bak ne güzelll bizde öyle yok alıyoruzz biyerden orjinaliii
Hepsini yemezsin kuzu sende
Bana diyetisyen 3 yemek kaşığı yulaf 1 sb süt 2 ceviz 3 kayısı köy demişti hem meyve hem süt hemde kuruyemiş ihtiyacı karsilaniyoBanada iyi fikir oldu teşekkürler kuzu
Acikmistim
Kahvaltıdan vazgeçtim
200 ml süt
2 silme yemek kaşığı yulaf kepegiyle
Yapıyorum o daha tok tutuyor tavsiye ederim
Hahahah yok canım eşim almıyo aburcuburlar banaHepsini yemezsin kuzu sende
5 tane ye
Doyuruyor zaten
Bakma benim gözüm aç
Biliyorumm kuzum pirinç pilavı yiyorum şekersiz pirinc alıyo eşimmBirde pirinç Mısır sana yine yasak bence niyeside
Tamam glutensiz ama
Şekeri yükseltiyorlar
Sana kinoa cipsi olur nohut unlu cipsler olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?