- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #10.881
Kaydedim kuzu bunuBana diyetisyen 3 yemek kaşığı yulaf 1 sb süt 2 ceviz 3 kayısı köy demişti hem meyve hem süt hemde kuruyemiş ihtiyacı karsilaniyo
Ben herhalde gebe olursamHahahah yok canım eşim almıyo aburcuburlar bana
Biliyorumm kuzum pirinç pilavı yiyorum şekersiz pirinc alıyo eşimm
Aynen kinoa şeyler olsun allahtan aramıyorum
Iştee sağlıksız şeyler sana yariyo bebeğe yaramıyorr sen kilo almadıkça bebek alıyorr aslındaa hep yemekten değill hep yersen düzensiz olur nekadar düzenli okadar iyi bebeğin içinBen herhalde gebe olursam
Çok yemekten erken doğar benimki
Yada bebek tombis olur
Ben sağlıklı sağlıksız ne varsa yerim affetmem
Duygusal açlık kitabını kesin alıyorum ben o zamanIştee sağlıksız şeyler sana yariyo bebeğe yaramıyorr sen kilo almadıkça bebek alıyorr aslındaa hep yemekten değill hep yersen düzensiz olur nekadar düzenli okadar iyi bebeğin için
Alişıyorsun kızz ben ilkay çok zorlandım ama sonra dedim kaçmıyoyaa sonuçta yerizz doğumdan sonra dedimDuygusal açlık kitabını kesin alıyorum ben o zaman
Terapiyede devam edim
Yoksa halım hal değil
Vay zalim hayat
Pasta dayanabilirmiyim orası muammaAlişıyorsun kızz ben ilkay çok zorlandım ama sonra dedim kaçmıyoyaa sonuçta yerizz doğumdan sonra dedim
Afiyet olsun canımBugün menüm sabah
2 haşlanmış yumurta peynir zeytin az tahin
2 dilim ekmek
Öğlen patates kızartması
Nuggets
Akşam 1 kase yoğurt
Su 2 lt olur
E Elif_Eylul M MissHayaLet
Daha spor bitmedi birazdan adımları ve yaptıklarımı da atarım
Aşırı derece kuşbaşılı kaşarlı pide istedi canımm yedimm gittiii vurmayınn baanaaaağğğğ
Kuzuu yaa yersin bakma benim şekerim olduğu için hamilelikte çıktı daha doğrusu doktorum kilonu koru almamaya çalış dedii yoksa bende yerdim tabii senin dediğin gibiPasta dayanabilirmiyim orası muamma
Belki o zaman bebek için yemem
Hahha şakamı ediyinn kuuuuAfiyet olsun canım
iyi yemişsin yemesen üzülürdüm
Sen bakma kuzu böyle diyorum yaKuzuu yaa yersin bakma benim şekerim olduğu için hamilelikte çıktı daha doğrusu doktorum kilonu koru almamaya çalış dedii yoksa bende yerdim tabii senin dediğin gibi
Sende duruma bağlı yersinn birşeyin yoksa zaten zayıfsın senin için normal ama tabi abartmamak gerekiirr
Afiyet şifa olsun
Ay yemedin miHahha şakamı ediyinn kuuuu
Sağol kuzumAfiyet şifa olsun
Ahahahah yedimm kızzz hepsini yediimmAy yemedin miucundan bari yeseydin asermissin
Hahahahaha hele gelsin ogünnSen bakma kuzu böyle diyorum ya
Bende gizli şeker çıkar
O kadar şanslıyimdir yani
Az kaldı sık dişini kuzuAhahahah yedimm kızzz hepsini yediimm
3ay içinde iyi geldi
Ben birazdan cigkofte günahına gireceğimBu dominosta beni ne çok dürttü bu haftadiyette değilken neredeydin vicdansız
Hee kız 3.5 ay kaldı ve ben aylar geldikçe korkuyorumAz kaldı sık dişini kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?