- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #93.021
Neguzel iste annesiKıza yemek yediriyordum pardon çalışıyorumpırrrr yapıp üstüm başım yoğurt oldu
Hee iyi ozamanYarın düşer
Normalde 3/4 yerdim de az yedimHayret çiğ börekte yenmiş halbuki azmı yedin acaba
Tunaydin canımTünaydın
NegüzelCanim kısır istedi
Bende köfte aldim eylul istedi diyeCanım hiç bir şey yapmak istemiyoraksama yemeekk yookk
Hangi videosunu yapıyorsınuz leslieninYa dün eşimin arkadaşları geldi sporumu bitiremedim
Sabah sabah 30 dk leslie 10 dk göbek çalışdım
Akşama kadar artar inşallah
Oohh afiyeet olsunBende köfte aldim eylul istedi diye
Suanda yogurt icine armut chia attim
TeşekkürlerOohh afiyeet olsun
Şey Bnde mercimek köftesi yaptım canım tatlı çekinceCanim kısır istedi
İyi yapmışsınız valla artık uçan kuşa 1000₺ gidiyorEve usta geldi arka sokaktan kapı açılcak,bahce tarafindan ne yaparsak görüyorlar bahcedekinler,enazindan arkadan acılirsa kim gelmis ne getirmişik görülmez,sanirim 5bini gecicek
Afiyet olsunŞey Bnde mercimek köftesi yaptım canım tatlı çekince
Olsun canım rahat edersinEve usta geldi arka sokaktan kapı açılcak,bahce tarafindan ne yaparsak görüyorlar bahcedekinler,enazindan arkadan acılirsa kim gelmis ne getirmişik görülmez,sanirim 5bini gecicek
Paranın değeri yok kiEve usta geldi arka sokaktan kapı açılcak,bahce tarafindan ne yaparsak görüyorlar bahcedekinler,enazindan arkadan acılirsa kim gelmis ne getirmişik görülmez,sanirim 5bini gecicek
Afiyet olsun canımŞey Bnde mercimek köftesi yaptım canım tatlı çekince
İyi yapmışsınız valla artık uçan kuşa 1000₺ gidiyor
Olsun canım rahat edersin
Valla 5bin olsa iyi kapisı bacası evin tadilati 50bini gecicek gibi duruyor bu seneParanın değeri yok ki
Bu sene de hersey ates pahasıAfiyet olsun canım
Valla 5bin olsa iyi kapisı bacası evin tadilati 50bini gecicek gibi duruyor bu sene