- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #93.041
Boosted walk + bide leslienin abs diye videosu var 10 dklık onu yapmışdım.Hangi videosunu yapıyorsınuz leslienin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boosted walk + bide leslienin abs diye videosu var 10 dklık onu yapmışdım.Hangi videosunu yapıyorsınuz leslienin
Az yemişin işteNormalde 3/4 yerdim de az yedim
Canim kısır istedi
Tunaydin canım
HarikaCanım hiç bir şey yapmak istemiyor aksama yemeekk yookk
Ne alakaŞey Bnde mercimek köftesi yaptım canım tatlı çekince
Sen bilemezsinNe alaka
Göbek ve üst bacak için sporlar yapacaksınız o halde. Çok fazla karbonhidrat size anca ödem yapar herşeyi ölçülü tüketmelisiniz.
Sonunda
Bende diyorum dün birşey unuttum diye
Herkese günaydın
Ohh bee çokkk şükür
TamamSen bilemezsin
Sen hiç tatlı canın çekince küfte yaptın mı
Yok ben normal insanımSen hiç tatlı canın çekince küfte yaptın mı
Yimemek içinYok ben normal insanım
Hee tamamYimemek için
Tatlı yememek icin karbo hımmmYimemek için
Ben bu tartı bildirimini yeni gördüm sanırım baktiğimda yoktueksidesin tebrik ederimSelam kızlar sabah saglik ocağına gittim boğaz ağrısı için devlette acile gönderdiler covid19 testi inşallah bisey cikmaz simdi kilo bildirimi yapiyorum
Tesekurler geç yüklenmiştirBen bu tartı bildirimini yeni gördüm sanırım baktiğimda yoktueksidesin tebrik ederim
Bulgur ve mercimek git coğrafya çalışTatlı yememek icin karbo hımmm
Afiyet olsun canımBen menümü paylaşayım erkencikten
Sabah taa 12 de kahvaltı yaptım hastanedeydim
Kuymak yumurta peynir zeytin salata iki dilim ekmek tahin pekmez bir çatal ucuyla çikolata
Akşam da
Yoğurt salata karpuz bir kase bamya yemeği yiyeceğim ..
Bende görmediydimBen bu tartı bildirimini yeni gördüm sanırım baktiğimda yoktueksidesin tebrik ederim
Bunları birleştirince karbo oluyor mercimek corbası da karbo olmasın protein olsun o zamanBulgur ve mercimek git coğrafya çalış