- 17 Kasım 2020
- 3.499
- 17.186
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #92.981
Yok canım o kadar da degılİnternetten acıp izlesenize olum bu kadar merak ediyorsanız
Aramıza hoşgeldinKızıma süt verdiğim için çok aşırı diyet yapamıyorum ama dengelerin tabi siz beni dürtün arada
O tat vermi hiç bi diziyi internetten izlemem çıkarsa tekrarı izlerimİnternetten acıp izlesenize olum bu kadar merak ediyorsanız
Çok tatlısınAcı gerçekle yüzleştim
Cuma 68.8dim
Bugün 70.1
Fark +1.300
Cuma hedefim: 67.9
Vermem gereken 2.200
Bana iyi şanslar
Artın çokAcı gerçekle yüzleştim
Cuma 68.8dim
Bugün 70.1
Fark +1.300
Cuma hedefim: 67.9
Vermem gereken 2.200
Bana iyi şanslar
Afiyet olsun canımÖğlen yemeği: ekşili köfte , peynirli makarna *salata ve iki dilim baklava .
makarna yemedim bir dilim tatlı yedim salata ve köfteyi bitirdim. Şuana kadar 1.5 lt su içip 5bin adım attım
Gelmismi?
Şuam burda değil ama öyle böyle gelmiş işteGelmismi?
Geçmiş olsun canımSelam kızlar sabah saglik ocağına gittim boğaz ağrısı için devlette acile gönderdiler covid19 testi inşallah bisey cikmaz simdi kilo bildirimi yapiyorum
Gecmiş olsun canım su an grip gibi oldugu icin test vermeden ilac vermiyolarSelam kızlar sabah saglik ocağına gittim boğaz ağrısı için devlette acile gönderdiler covid19 testi inşallah bisey cikmaz simdi kilo bildirimi yapiyorum
Geçmiş olsun. İnşallah negatif çıkarSelam kızlar sabah saglik ocağına gittim boğaz ağrısı için devlette acile gönderdiler covid19 testi inşallah bisey cikmaz simdi kilo bildirimi yapiyorum
Aman 2gun sonra gider geneŞuam burda değil ama öyle böyle gelmiş işte