- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 42
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #92.921
Ne yemek varNeyse ben gidiyom yemeksiz kalcaklar yoksa baaaay
SaolasınAfiyet olsun
Hadi inşallah sağsalimBen verdim de çocuklar bı kenarda dursun eşim batırır yine
25 Ağustosta abla 24 dünde tahlil falan yapacaklar
Var abla iki tane balkon çıkmıyor beyfendi uzandığı yerden içiyor
Maşallah ya onu akıl ediyorÇocuklar TV odasında oluyorlar genelde o da öbür oda da sigara içerken de çocukları çıkarıyor odadan
Aleyküm selamSelamünaleyküm
Aleyküm selamSelamünaleyküm
Yeşilcay icmeyi deneyebilirsin ya da dukan birasıKızlar cidden varmı benim içebilceem bişey ödem için maydanoz içtim erkenden ama yok ateşten yerimde duramıyorum
Ödem için bişey yapıyomusunuz
Suyu da içiyorum yok anam
Ve aleykümselamSelamünaleyküm
Sabah tartıldım 66.5 kg canım ekle sen beni heryere.dogum sonraki kiloları vermek istiyorum. Çalışıyorum işyerindeki öğle yemeği beni mahvediyor çok lezzetliYemek yemediysen git tartil listeye ekleyim birlikte verelimegerki başlamak istersen tabiki
Ilk sayfada kurallar var ve form var
Ananas alıp kabuklarını kaynatıp içine yeşilçay ekleyip demleyebilirsin. Ya da 1elma 1 limon biraz zencefil bir kaç karanfil 2/3 yeşilçay bir çubuk tarçın 2 litre su kaynatip soğutup içine bir soda koyup icebilirsin.Kızlar cidden varmı benim içebilceem bişey ödem için maydanoz içtim erkenden ama yok ateşten yerimde duramıyorum
Ödem için bişey yapıyomusunuz
Suyu da içiyorum yok anam
Ne derseniz yaparım verelim su kilolari
Tamam ekliyorum bak pisman olmak yokSabah tartıldım 66.5 kg canım ekle sen beni heryere.dogum sonraki kiloları vermek istiyorum. Çalışıyorum işyerindeki öğle yemeği beni mahvediyor çok lezzetli
Kızıma süt verdiğim için çok aşırı diyet yapamıyorum ama dengelerin tabi siz beni dürtün aradaTamam ekliyorum bak pisman olmak yok
Öglen yiyorsan aksama dengele,fazla tatliya kaçma
Küçük ozaman kızın Rabbim bagışlasin,sütlü tatli yiyebilirsin haftada 2kere abartmadanKızıma süt verdiğim için çok aşırı diyet yapamıyorum ama dengelerin tabi siz beni dürtün arada
15 aylık teyzesi .81 kiloydum doguma girerken. bu kiloya düştüm şükür zamanla sizin desteginizle gidecek inşallah.Küçük ozaman kızın Rabbim bagışlasin,sütlü tatli yiyebilirsin haftada 2kere abartmadan
Bol su iç enguzel süt sudan gelir
Masallah15 aylık teyzesi .81 kiloydum doguma girerken. bu kiloya düştüm şükür zamanla sizin desteginizle gidecek inşallah.
Öbürünü silip bunu yazayim istersen cumadan cumaya yeniliyorum listeyi