- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #92.901
Var abla iki tane balkon çıkmıyor beyfendi uzandığı yerden içiyorBalkon yokmu ev icindemi sigara içiliyor
Bir iki kilo verip öyle geleyim dediydimEee gelip yazsana kac oldu görüyorum seni
Hepsi öyle değil ya benle sana dek gelmişO hepsınde var demekki bnmkide öyle sinir oluyorum
İskelet mi olmak istiyorsun
Eskiden evde bende icerdim biraktigimdan beri arkadaslarimda gelse icmez ki senin balkonun var cocuklari düşünse oyle yapmazVar abla iki tane balkon çıkmıyor beyfendi uzandığı yerden içiyor
Hee vllaHepsi öyle değil ya benle sana dek gelmiş
Yemek yemediysen git tartil listeye ekleyim birlikte verelimBir iki kilo verip öyle geleyim dediydimhani temizlikçi almadan evi bı temizleriz ya o hesap
Çocuklar TV odasında oluyorlar genelde o da öbür oda da sigara içerken de çocukları çıkarıyor odadanEskiden evde bende icerdim biraktigimdan beri arkadaslarimda gelse icmez ki senin balkonun bar cocuklari düşünse oyle yapmaz
Aman iyi bariÇocuklar TV odasında oluyorlar genelde o da öbür oda da sigara içerken de çocukları çıkarıyor odadan
He kedi olalı bi fare tuttuAman iyi bari
MaşaAllahHe kedi olalı bi fare tuttu
Abla ben 78 le mi başlamışım 77 dıye bılıyodumAman iyi bari
Abla ben 78 le mi başlamışım 77 dıye bılıyodum
E Elif_Eylul pazwr günü de eşime malzemeleri aldırıp paZartesıde başlıyorum kaptanellam yoksa verdıgım kıloyu alacam abovvv tokken sımdı tartıldım 78 55 cıktım
Senin ödem suyunda ne var ödem yaptı vücudum yanıyorum içten içten ne anladım ben bu menopozddan aynı acıları fazlasıyla çekiyomEvet ödem suyu içmedim
Ben ekmek dahi yemedim bak kola içmişte eksi gelmişAhaaa eksiyle gelmis kola icmis eksiyle gelmis
Ben yorgunum amaİyiyiiim sen nasılsın
Heee vala bende bikacıyla iletişim kurmaya calıstım ama yogunlarmıs
Dur bakayim tokkenki mesaji bulmusumAbla ben 78 le mi başlamışım 77 dıye bılıyodum
Onlar yogunlarmıs kızSenin ödem suyunda ne var ödem yaptı vücudum yanıyorum içten içten ne anladım ben bu menopozddan aynı acıları fazlasıyla çekiyom
Ben ekmek dahi yemedim bak kola içmişte eksi gelmiş
Ben yorgunum amaonlar farklı yorgunmuymuş
Hee iyi bariOnlar yogunlarmıs kızsen gibi yorgun değil