- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #92.941
Hoşgeldin aramızaKızıma süt verdiğim için çok aşırı diyet yapamıyorum ama dengelerin tabi siz beni dürtün arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin aramızaKızıma süt verdiğim için çok aşırı diyet yapamıyorum ama dengelerin tabi siz beni dürtün arada
Ben yapınca yiyorumAşure yapıyonuz mu
Tunaydin canımTünaydın
Aynen öyle diğer haftalara göre yine daha iyi menüler bakalım çarşamba izine çıkıyorum inşallah daha güzel olucakkittenlove dedigin gibi spor eklemelisin hayatina menulerine biraz daha dikkat etmen gerekiyor,biliyorum yogun calişıyosun ama sabittesin gecen haftadan beri
Hoşgeldin canım bol eksiler dilerimNe derseniz yaparım verelim su kilolari
Olur olur merak etmeAynen öyle diğer haftalara göre yine daha iyi menüler bakalım çarşamba izine çıkıyorum inşallah daha güzel olucak
Ben gecen sene yaptım bakalım bu sene de nasip olur inşallahAşure yapıyonuz mu
Bakmak için yapıldığını görmedim ye tabi Bn yapmayı bilmimBen yapınca yiyorum
Ac nefis yemek tarifleri hersey var orada detaylı anlatımBakmak için yapıldığını görmedim ye tabi Bn yapmayı bilmim
Artık hafta sonu dışarda ödül olarak yerim
Yok ya seneye belki inşallahAc nefis yemek tarifleri hersey var orada detaylı anlatım
Şey bide yapınca yiyemem kiAc nefis yemek tarifleri hersey var orada detaylı anlatım
Hoşbulduk canım inşallah inşallahHoşgeldin canım bol eksiler dilerim
Dün gece yazacaktım yorgunluktan uyuya kalmışım
Geçmiş olsun canım.Dün büyük kızımın doğum günüydü çok istiyor diye çağırdık herkesi annemler vs de onları aldık eşim bir anda rahatsızlandı saat 1 e doğru acile gittik sıra bekle tahlil yaptır vs akşam 10.30 da eve geldik doğum günü de yalan oldu herkes gitti kızım üzüldü onun gönlü olsun diye bugün kendi aramızda doğum günü yaptık sadece pasta kestik yani ondan yedim çok ince bir dilim
Sağ salim gidip gelsin inşallahKaptanım vallaha daha yeni oturdum kosturmaktan bı hal oldum kardeşim askere gidecek yarın da yemeğe alacam annemleri bı telaş var ki deme gitsin
Bende alışverişe gidemicem ayın sonuna geldik bize göreYok ya seneye belki inşallah
Ama alışveriş yapıcam bugün
Agahahaj kıyamam ya neyse ki asure sevmiyorum ben sadece tadına baktım gecen sene de olmus mu diyeŞey bide yapınca yiyemem ki