- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #91.941
Onun püf noktaları varYaptım nimetden sayılmadı
Yaaa nasıl ponçikKız düştü damağı kanadı
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Teşekkür ederim. Doktorla konuştum ilaçtan değil. Bugü havada birçey var dedi ondandır ne bileyimHadiya gecmis olsun ilaclarmı dokunuyorki
Yat dinlen canim ozamanYaaa nasıl ponçik
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim. Doktorla konuştum ilaçtan değil. Bugü havada birçey var dedi ondandır ne bileyim
Eşimi bekliyorum gelsinde eve geçeyim.Yat dinlen canim ozaman
Belli keyfin yok çekilmiyosun böyleEşimi bekliyorum gelsinde eve geçeyim.
Birşey dokunmus gibi anlattıklarına bakarakYa bilmiyorum annemdeyim. Tansiyonum düşdü göğsüm sıkışıyor kafam kazan gibi. Kusdum azıcık toparlandım.
Kötüyüm yaBelli keyfin yok çekilmiyosun böyle
Ya çıkarınca baya rahatladım. Ama sonra yine yavaş yavaş artdı. Ola bilir canımBirşey dokunmus gibi anlattıklarına bakarak
Sıcak hava bile yapmıs olabilirYa çıkarınca baya rahatladım. Ama sonra yine yavaş yavaş artdı. Ola bilir canım
Teşekkür ederim canım.Sıcak hava bile yapmıs olabilirgecmiş olsun yat dinlen uyumaya calıs bazen sıcak havalarda su bile dokunuyor
İyi canım sende dikkat etYaaa nasıl ponçik
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim. Doktorla konuştum ilaçtan değil. Bugü havada birçey var dedi ondandır ne bileyim
Sıcaklar o zmn etkiledi seni geçen Bnde öyle oldum bi soğuk sade soda içYa bilmiyorum annemdeyim. Tansiyonum düşdü göğsüm sıkışıyor kafam kazan gibi. Kusdum azıcık toparlandım.
Üsteki napiyor
Hızlıyım benNe cabuk lan
Geçmiş olsun canımYa bilmiyorum annemdeyim. Tansiyonum düşdü göğsüm sıkışıyor kafam kazan gibi. Kusdum azıcık toparlandım.
Afiyet olsun nau nauE Elif_Eylul
Kahvaltı 1 dilim ekmek peynir çay karpuz
Ara kahve
Öğlen yok
Ara 1 bardak gazoz
Akşam 4 kaşık bulgur pilavı 1 kase patlıcan yemeği 1 bardak ayran
2 lt su 1 kupa yeşil çay