- 12 Eylül 2012
- 1.693
- 5.171
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #91.921
Devletteyim evet , doktor sayısı azaldığı için randevu yok cidden ,cildiyen için vs özele gitmek lazım ben kendim cildiyeye gidemedim aylardır
Sırf bu yüzden biz 3 dk da bi hasta bakıyoruz ki çok saçma , adını sanını soramadan hastadan teşhis koymak için uğraşıyoruz dışarda bekleyenler sıkıntı çıkarıyo 10 dk bekleseDevletteyim evet , doktor sayısı azaldığı için randevu yok cidden ,cildiyen için vs özele gitmek lazım ben kendim cildiyeye gidemedim aylardır
Çok geçmiş olsun iyidir umarım ,kaç yaşındaydıKız düştü damağı kanadı
Vala insanlar da napıcagını sasırdu doktor yok bekliyolar ki muayene olacak teshis konulacak doktorlar yogunluktan yüze bakmıyolar nerdeyse hem doktor hem hastanın Allah yardımcısı olsunSırf bu yüzden biz 3 dk da bi hasta bakıyoruz ki çok saçma , adını sanını soramadan hastadan teşhis koymak için uğraşıyoruz dışarda bekleyenler sıkıntı çıkarıyo 10 dk beklese
8 aylıkÇok geçmiş olsun iyidir umarım ,kaç yaşındaydı
Çok da küçükmüş ya kıyamam bişi olmamıştır inşallah8 aylık
Yapın abla benim halim yok
8 aylıkÇok geçmiş olsun iyidir umarım ,kaç yaşındaydı
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul
Sabah 2 dereotlu poaça ev yapımı(hastane kantininde çalışan bayanlar yapıyor) dr daydım
Ara soda 1 şeftali
Akşam köfteyicem
Neoldu hayırdır canimYapın abla benim halim yok
SaolasınAfiyet olsun canım
Geldi eve kız biz geldik eve babam aradı oğlan eve gelmek istiyormuş babam getirdi anam benim sıpada antikaIste sen hayır annen evet deyince cocuklarda yüz buluyor ne yazıkki
Ben bi defa kalkışdım Allah affetsinGelin size bursanın meshur süt helvasini yapalım
Aaa yapamadınmıBen bi defa kalkışdım Allah affetsin
Ya bilmiyorum annemdeyim. Tansiyonum düşdü göğsüm sıkışıyor kafam kazan gibi. Kusdum azıcık toparlandım.Neoldu hayırdır canim
Sana ne oldu gııYapın abla benim halim yok
Geçmiş olsun canım8 aylıkteşekkür ederim
İyi çok şükür
Geçmiş olsun canımYa bilmiyorum annemdeyim. Tansiyonum düşdü göğsüm sıkışıyor kafam kazan gibi. Kusdum azıcık toparlandım.
Hadiya gecmis olsun ilaclarmı dokunuyorkiYa bilmiyorum annemdeyim. Tansiyonum düşdü göğsüm sıkışıyor kafam kazan gibi. Kusdum azıcık toparlandım.
Yaptım nimetden sayılmadıAaa yapamadınmı