- 8 Aralık 2021
- 3.354
- 14.229
- 32
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #90.601
Kaptanım vallaha börek yarımdi kızımın artığı balığın yanına da ayran icmeyim ölürüm dedim amma vallaha sporda belamı tur artırdılar her hareketi 2 set yaptım sünnet çocukları gibi yuruyom yeminle tutmuyo bacaklarimAfiyet olsun canım
Neguzel menu o öyle
Sen şimdiden kendine yeşil mercimek haşla yarın salata yap yeKaptanım vallaha börek yarımdi kızımın artığı balığın yanına da ayran icmeyim ölürüm dedim amma vallaha sporda belamı tur artırdılar her hareketi 2 set yaptım sünnet çocukları gibi yuruyom yeminle tutmuyo bacaklarim
Yarın sebze yemeği yapacamSen şimdiden kendine yeşil mercimek haşla yarın salata yap yeBn bazen akşamdan yapıyorum rahat oluyor
Güzel bi yeşil mercimekli salata tarifiniz var mı lezzetliSen şimdiden kendine yeşil mercimek haşla yarın salata yap yeBn bazen akşamdan yapıyorum rahat oluyor
Afiyet olsun canımGünün menüsü ;
Sabah : tost ekmeğine beyaz peynirli donatesli tost,300 ml ayran
Öğlen ; yarım kase yayla çorbası
1 tabak Fırında patatesli türlü
Akşam :ızgara tavuk porsiyon ,yanında az patates yeşillik , 2 bardak ayran
Ara :sütlü kahve
Gece içinde ayran ve salatalık ayırdım
Spor yok
Su :1,5 lt
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımSelamoglusum hasta oldu yine giremedim buraya
Sabah 1.5 lt su bir kupa kahve bir soda
Öğlen biraz salgam kavurmasi biraz karalahana dible yemeği (yoresel) çeyrek dilim kek çeyrek puaca
Ara yok
Aksam bir kupa kahve bir kurabiye E Elif_Eylul
Sağol canım, kızım havuza gidiyor yüzme dersine en Son gittiğinde çıkışta usudum anne dedi rüzgar da vardı o gün , iki gün burnu aktı grip gibi oldu hafiften ayakta geçirdi ama bebeğe geçti o bayagi Grip sürekli burnu akıyor uyuyamıyor aksam 20.30 dan beri uyutmaya çalışıyorum şimdi uyudu ama uyanır nefes alamıyor yavrumAfiyet olsun canım
Gecmis olsun hayırdır gene
Ille gelicek o hastalik evde 1kisi hasta olunca herkes oluyorSağol canım, kızım havuza gidiyor yüzme dersine en Son gittiğinde çıkışta usudum anne dedi rüzgar da vardı o gün , iki gün burnu aktı grip gibi oldu hafiften ayakta geçirdi ama bebeğe geçti o bayagi Grip sürekli burnu akıyor uyuyamıyor aksam 20.30 dan beri uyutmaya çalışıyorum şimdi uyudu ama uyanır nefes alamıyor yavrumyarın doktorumuza goturcem yine ilaç yiyecek offf
Aynen hele önümüzdeki kış mevsimini düşünemiyorum şimdiden travma bendeIlle gelicek o hastalik evde 1kisi hasta olunca herkes oluyor
Iyi geceler canimAynen hele önümüzdeki kış mevsimini düşünemiyorum şimdiden travma bendeuyumusken azıcık bende uyuyayim canım malum gece uzun bana
İyi geceler ❣
Geçmiş olsun Rabbim şifa versinSağol canım, kızım havuza gidiyor yüzme dersine en Son gittiğinde çıkışta usudum anne dedi rüzgar da vardı o gün , iki gün burnu aktı grip gibi oldu hafiften ayakta geçirdi ama bebeğe geçti o bayagi Grip sürekli burnu akıyor uyuyamıyor aksam 20.30 dan beri uyutmaya çalışıyorum şimdi uyudu ama uyanır nefes alamıyor yavrumyarın doktorumuza goturcem yine ilaç yiyecek offf
Bn bol dereotu maydanoz taze soğan salatalık kapya yeşil biber küçük küçük doğruyorum az salatalık turşusu az Mısır koyuyorum sosuna tuz limon sumak az pul biber (aroma versin diye ) zeytinyağ afiyet olsunGüzel bi yeşil mercimekli salata tarifiniz var mı lezzetli
Bnde yattım kız uyandı uyumamak için girdimİyi geceler
Çok geçmiş olsunSağol canım, kızım havuza gidiyor yüzme dersine en Son gittiğinde çıkışta usudum anne dedi rüzgar da vardı o gün , iki gün burnu aktı grip gibi oldu hafiften ayakta geçirdi ama bebeğe geçti o bayagi Grip sürekli burnu akıyor uyuyamıyor aksam 20.30 dan beri uyutmaya çalışıyorum şimdi uyudu ama uyanır nefes alamıyor yavrumyarın doktorumuza goturcem yine ilaç yiyecek offf
Teşekkürler canımMerhaba . Aramıza hoşgeldin