- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #90.621
Canım bugün çaya misafir vardı aniden gelen ugrayamadin buraya kusura bakma ilk günlerden tembel çıktım ama çalışkan ogrenciyimdir telafi edicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bugün çaya misafir vardı aniden gelen ugrayamadin buraya kusura bakma ilk günlerden tembel çıktım ama çalışkan ogrenciyimdir telafi edicem
İyi geceler anca oturabildim
Hoşbulduk efem
Aç uyumak güzel kilo vereceğini bilerek mutlu uyuyorsunKizlar şuan o kadar aciktim ki anlatamam uyku tutmuyor açlıktan öyle diyim
Afiyet olsun canımKahvaltı 12 de
1 haşlanmış yumurta
Bir dilim peynirli börek
Domates salatalık
1 tanede zeytin
Ara öğün
1 tane şeftali 1 salkım üzüm
Akşam yemeği 17 de
Bir kaç kaşık pilav yanına dünden kalan mantar tavuk ve salata
Bir bardak ayran
GünaydınGünaydın
İyi Şükür şimdilik abla
Geçmiş olsun canımSağol canım, kızım havuza gidiyor yüzme dersine en Son gittiğinde çıkışta usudum anne dedi rüzgar da vardı o gün , iki gün burnu aktı grip gibi oldu hafiften ayakta geçirdi ama bebeğe geçti o bayagi Grip sürekli burnu akıyor uyuyamıyor aksam 20.30 dan beri uyutmaya çalışıyorum şimdi uyudu ama uyanır nefes alamıyor yavrum yarın doktorumuza goturcem yine ilaç yiyecek offf
Geçmiş olsun canımSağol canım, kızım havuza gidiyor yüzme dersine en Son gittiğinde çıkışta usudum anne dedi rüzgar da vardı o gün , iki gün burnu aktı grip gibi oldu hafiften ayakta geçirdi ama bebeğe geçti o bayagi Grip sürekli burnu akıyor uyuyamıyor aksam 20.30 dan beri uyutmaya çalışıyorum şimdi uyudu ama uyanır nefes alamıyor yavrum yarın doktorumuza goturcem yine ilaç yiyecek offf
Günaydın canımGünaydın
Günaydın canımGünaydın
Günaydın canımGünaydın
GünaydınGünaydın
GünaydınGünaydın güzel kadınlar