- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #87.881
Bak.bildino asik da sensin
Hay hepinizin geçmişine edeyim nick degistirenlerin
Öznur
Hilal
Özge
Zehrabeynim yaniyor benim bilmiyomusunuz
tamam askom sinirlenme alisirsin ben kolay kolay degistirmemBak.bildin
Ayyy nefret ediyorum biliyosuntamam askom sinirlenme alisirsin ben kolay kolay degistirmemaaa abla sende askom yapsana
biliyorum ondan dedim isinirdin ilerde askomAyyy nefret ediyorum biliyosun
Tamam tamam gidimde yatayim ezber falana yapayim nicklerinizi rüyamdabiliyorum ondan dedim isinirdin ilerde askom
yorma o guzel beynini bosverTamam tamam gidimde yatayim ezber falana yapayim nicklerinizi rüyamda
Değişikler işteheee tamam
Peki niye nic değişiyoruzcanınız mı sıkılıyor bebisler
Rabbim şifa versin inşallahbugun ömrümü hastaneye götürdüm cerrah bakti hipospadiasli ama oyle cok kotu degil dedi insallah benim yavrum da kurtulur bi kerede butun gunler doluydu 25 ağustos da gun verdi ameliyat icin 24 ağustosda da gelin kan tahlili falan yapcaz dedi,1 hafta da hastanede yatacakmis sonrasi gozlem, cerrah hastaneyi hic sevmedim ama cerrah baya sicak kanliydi rabbim herkesin yardimcisi olsun bizimde
ele başı kim acepDeğişikler işte
amin insallah sagol canimRabbim şifa versin inşallahgeçmiş olsun canım
Kimele başı kim acep
Allahım şifa versin canım inşallah geçmiş olsunbugun ömrümü hastaneye götürdüm cerrah bakti hipospadiasli ama oyle cok kotu degil dedi insallah benim yavrum da kurtulur bi kerede butun gunler doluydu 25 ağustos da gun verdi ameliyat icin 24 ağustosda da gelin kan tahlili falan yapcaz dedi,1 hafta da hastanede yatacakmis sonrasi gozlem, cerrah hastaneyi hic sevmedim ama cerrah baya sicak kanliydi rabbim herkesin yardimcisi olsun bizimde