- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #87.901
amin insallah sagol canimAllahım şifa versin canım inşallah geçmiş olsun
tabi tanimazsin hep nick degisiyorO kim tanımıyom
Rabbim kuzuya şifa versin hayırlısiyla atlatıcak Allahın izniylebugun ömrümü hastaneye götürdüm cerrah bakti hipospadiasli ama oyle cok kotu degil dedi insallah benim yavrum da kurtulur bi kerede butun gunler doluydu 25 ağustos da gun verdi ameliyat icin 24 ağustosda da gelin kan tahlili falan yapcaz dedi,1 hafta da hastanede yatacakmis sonrasi gozlem, cerrah hastaneyi hic sevmedim ama cerrah baya sicak kanliydi rabbim herkesin yardimcisi olsun bizimde
Iyi geceler canimİyi geceler☄
amin insallah sagol ablammRabbim kuzuya şifa versin hayırlısiyla atlatıcak Allahın izniyle
hadi bakalim insallahBu son final yapacam
Hadi uyuyun
Günaydın canımGünaydın güzellikler
Gecmis olsun canım Kim hasta?Gece 12 den beri Eylül kusuyor,simdide ishale döndü uyku 0
Rabb'im sifa versinbugun ömrümü hastaneye götürdüm cerrah bakti hipospadiasli ama oyle cok kotu degil dedi insallah benim yavrum da kurtulur bi kerede butun gunler doluydu 25 ağustos da gun verdi ameliyat icin 24 ağustosda da gelin kan tahlili falan yapcaz dedi,1 hafta da hastanede yatacakmis sonrasi gozlem, cerrah hastaneyi hic sevmedim ama cerrah baya sicak kanliydi rabbim herkesin yardimcisi olsun bizimde
Kücük kız eylulGecmis olsun canım Kim hasta?
Günaydin
Cok utansam da yazıcam.hiçbeceremwdim dün...üzgünüm yaaa...
Dunku menum
Sabah1 haslanmis yum,1 dlm ekmek
2 saat so ra
3 dlm ekmek ,menemen
Bunu niye yaptim saçmqladim
Ara çekirdwk ,biraz üzum
Aksam 2 domates dolma 6 sarma
Gece.....22 gibi yarim kokoreç
Su 2.5lt
Spor yok
E Elif_Eylul
Aa noldu ki cok gecmiş olsunGece 12 den beri Eylül kusuyor,simdide ishale döndü uyku 0