- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #87.861
bu cikoyu cok begendimHa Ha haaa bittere rakip olmuş gibi olmuş kizzzzz barı fotiyi sütlü çikolata yapsaydın ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu cikoyu cok begendimHa Ha haaa bittere rakip olmuş gibi olmuş kizzzzz barı fotiyi sütlü çikolata yapsaydın ya
Off offfNick değişme zamanım gelirse Nutella yapacam
Iyi geceler canimİyi geceler kızlar
Şimdi ben bişi sorucam ama siz bana guleceksiniz peki eskiden kimdin sen tweety mivallah boyle yapacaktim kabul etmedi SütLü_CikiLeta yapacaktim cok sinmisti icime
Cikoleta_filiz yap kızMillet götünle güler lan
ahaaa güldüm bileŞimdi ben bişi sorucam ama siz bana guleceksiniz peki eskiden kimdin sen tweety mi
Şimdi ben bişi sorucam ama siz bana guleceksiniz peki eskiden kimdin sen tweety mi
benim nette sorun vardi sinirlenecegime girmem duzelene kadar dedimBir ara benimde gitti sanirim.siteden
Off offf
Hayırlı olsun canımbu cikoyu cok begendim
sagol canim❤
Ben benim hâlaaBişey rica ediyorum pliiiiissss
Lütfen herkes eski niciyle yenisini yanyana yazabilir mi zira ben ancak bu sekilde isin içinden çıkarım buranın
Örneğin tulay283300/xxxx gibi
noisy GirlŞimdi ben bişi sorucam ama siz bana guleceksiniz peki eskiden kimdin sen tweety mi
sagol canim❤Hayırlı olsun canım
heee tamamnoisy Girl
CikoBişey rica ediyorum pliiiiissss
Lütfen herkes eski niciyle yenisini yanyana yazabilir mi zira ben ancak bu sekilde isin içinden çıkarım buranın
Örneğin tulay283300/xxxx gibi
Fazla nick aşık usandırırmışheee tamam
Peki niye nic değişiyoruz canınız mı sıkılıyor bebisler
benim bayadir aklimdaydi da bisey begenemiyorum yazdim bunuda hemen bastim caymadanheee tamam
Peki niye nic değişiyoruz canınız mı sıkılıyor bebisler