Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iyi olmana sevindim bacımsu ❤ sağol kuzikam

Almasalar burda ne işleri var siskoların
Temizliği de kakalarız
Bak bu iyi fikir
1-2-3 deyince kaç

Ben 37 yaşındayım ismim elif Sakarya'da oturuyorum 3 tane evladım var ,evdeyim çalışmıyorum bukadar sanirim
Aramıza hoşgeldin
Afiyet olsun
Seni de göreceğiz
59 dum en son
Bitdi şükür
O bitirince Işık’ları kapatıp kaçalım
Ama aşk olsun tamam kapatın uyicam zaten yarın gelirim
Temizliği de kakalarız
Tamam çıkın yaparım ben
Gözlere bak anam ah senin o gözlerin kahve rengi gözlerin ahhhh

Kızlar benide aranıza alın lütfen bı göbeğim var ama veremiyorum boğazıma hakim olamiyorum
Gel gel. Hoş geldin

Aramıza hoşgeldin

Afiyet olsun

59 dum en son

Bitdi şükür

Ama aşk olsun tamam kapatın uyicam zaten yarın gelirim

Tamam çıkın yaparım ben

Gel gel. Hoş geldin
Geldi gelmekte olan
Bende uyuyacak canım hayırlı geceler cümleten yarın yoğun bir gün olacak erken kalkmam gerek

30 yaşındayım 2 çocuğum var benimde. Zaten kiloda 2.gebelikten sonra kaldı göbekte klasik sezeryan göbeği inşallah gider hayatımin hic bir alanında kilo problemim olmamıştı ama gitmiyor maalesef
Tekrardan hoşgeldin.Yarın sabah aç karnına tartılıp kilonuda bildirirsin inşallah Hayırlı olsun

Ben bilmem kaptanım bilir

Noisy kuzu yedin kızılcığı
Ah sen varya sen sen fiştekliyon kaptanı
11şubat menu
Sahur
1parca pide icine 1dilim peynir,5zeytin,1greyfurt,1bardak süt

Iftar
1kepce yüksük çorbası,2köfte,2kasik havuç salatasi
Turk kahvesi,2kare bitter
Allah kabul etsin inşallah ablacım afiyet olsun
Afiyet olsun şişko
Rabbim kimseyi açlıkla sınamasın heleki susuzlukla
Anca başım gecti kahvemide içtim şükür
Çok şükür abla Allah kabul etsin

Bende katılabilir miyim araniza
Hoşgeldin canım aramıza
Allah kabul etsin inşallah canım afiyet olsun

Sütlü ablaya hep unutuyon
Kız kadın diyette ya nasıl hırs ettiyse sütlü de yemiyor bitter bitter takılıyor
Kızlar benide aranıza alın lütfen bı göbeğim var ama veremiyorum boğazıma hakim olamiyorum
Hoşgeldin aramıza canım tabiki de katılabilirsin

30 yaşındayım 2 çocuğum var benimde. Zaten kiloda 2.gebelikten sonra kaldı göbekte klasik sezeryan göbeği inşallah gider hayatımin hic bir alanında kilo problemim olmamıştı ama gitmiyor maalesef
Hosgeldin aramıza
Diyet ile birlikte sporda yaparsan gider ayni dertten muzdarip olan biri olarak söylüyorum ama biraz dişini sıkman gerek 3-5 ay düzenli spor yaparsan özellikle göbek hareketleri gidiyor göbek
Ben 3 ayda yari yarıya indirdim göbeği dışardan görenler hiç göbeğin yok diyor ama ben biliyorum azda olda var şimdi tekrar başladım bakalım ne kadar gidecek göbüş

Tanıtmışsın ya benim de 2. Gebelikten sonra toparlamam zor oluyor normal doğum yaptım ama simdi karnım 5 aylık hamile göbeği

Benim suçum degil valla kız görüyor ya kaptanımız ben şüşgo degilim balık etliyim oh çok şükür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…