Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eline sağlık kaptanım

Hoşgeldin canım

Olur canım yapalım fark etmez kaptan ne derse o

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Geldim kayinvalidemdeydim goruncemler geldi

Aramıza hoşgeldin canım

Sagol kardeşim benim
Afiyet olsun Allah kabul etsin canim
Sagol canım
Kızlar benide aranıza alın lütfen bı göbeğim var ama veremiyorum boğazıma hakim olamiyorum

30 yaşındayım 2 çocuğum var benimde. Zaten kiloda 2.gebelikten sonra kaldı göbekte klasik sezeryan göbeği inşallah gider hayatımin hic bir alanında kilo problemim olmamıştı ama gitmiyor maalesef
Hosgeldin canım aramıza ben filiz 3cocuk annesiyim hep birlikte veririz merak etme
Sagol canim
Günaydın kızlar güzel bir hafta sonu geciririz insaAllah
Günaydın canım

Iyiyim çok şükür abla dişim ağrıyor klasik esimi erken gönderdim işe ben de erkenciyim kahvaltı yapıyorum şu an sen nasılsın ablam kaptanım
Agrırı canim ne cektik senle ben şu dıslerden
Afiyet olsun bende kalktim toparladim sobayi yaktim cayi demledim cocuklar uyuyor daha

Iyiyim çok şükür abla dişim ağrıyor klasik esimi erken gönderdim işe ben de erkenciyim kahvaltı yapıyorum şu an sen nasılsın ablam kaptanım
Geçmiş olsun canım diş ağrısı çok zor Yasin suresinin son iki ayetini 7 kere oku sağ elinin işaret parmağını ağrıyan dişinin üstüne koyarak inşallah şifa olur kırt diye kesiyo ben öyle yapiyorum

Vallamı anamm bilsem bende yapardim aklımda olsun sağol

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…