Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Agrırı canim ne cektik senle ben şu dıslerden
Afiyet olsun bende kalktim toparladim sobayi yaktim cayi demledim cocuklar uyuyor daha
Abla ben de akıl yok vallah ya dün dedim ya doktotum ön dişimde ki dolguyu düşürdü diye bana dedi ki ya dolgunu yapayım ya da ağrıyan dişine kanal tedavisi, ben akıllısı da önce dolguyu yap dedim ühühü aglamak istiyorum kolay gelsin abla mis gibi olur soba üstü çayı olsada içsek
Ben bugun görmucemin kizina gidicem kismetse,orda ne yerim bilmiyorum ama sabah kahvaltıyi gecistirip aksamida yogurtla kaparim yarina eksi gelsem pazartesi mutlu oluruz
Güzel fikir abla sen zaten ne kadar yemen gerektiğini bilirsin keyifli gezmeler
Hemen yapayım canım çok sağol insaAllah şifa olur
69 kiloyum kahretsin
Hayırlı olsun canım yeni başlangıcın
Günaydın bacımsu ❤

Ben bugun görmucemin kizina gidicem kismetse,orda ne yerim bilmiyorum ama sabah kahvaltıyi gecistirip aksamida yogurtla kaparim yarina eksi gelsem pazartesi mutlu oluruz
Bende bugün cumartesi kahvaltısı patates kızartması var napacuuama hiç ekmek yemicem oradan kurtarirmiyim ki

Sagol canim
Bende bugün cumartesi kahvaltısı patates kızartması var napacuuama hiç ekmek yemicem oradan kurtarirmiyim ki
Hımmmm napacaz simdi aksama kadar eritirsin tabagini dolu dolu yapki gözun doysun ekmek,yumurta,peynir,yesillik,ceviz gibi gibi ki saldirmassin digerlerine
Eline sağlık kaptanım ne güzel 8 kişi olduk❤
Sagol kuzu

Acil şundanımız olmalı

Tam bizlik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…