- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
Tamam canim hayırlı olsun inşaAllah69 kiloyum kahretsin
Hımmm waaffle nooooSabah çocuklara pankek yaparken kendime waafle yapıyordum artık onu bırakıyorum ilk adım
,65 olsun malum aylardir 66.5 a inip buralara geri çıkıyorum 65 i göremedim şu son 1.5 senede. Bı 65 i gorelimde devamı hayırlısıHımmm waaffle noooo
Hedefini ilk nediyelim
Tamam canım,65 olsun malum aylardir 66.5 a inip buralara geri çıkıyorum 65 i göremedim şu son 1.5 senede. Bı 65 i gorelimde devamı hayırlısı
Günaydın canımGünaydın
İsim 12.2.2022 | G. Kilo | K. Kaybı | H. Kilo |
E Elif_Eylul | 77.1 | 0 | 70 |
@Li_zigi | 68.3 | 0 | 60 |
C _CikiLeta | 63.7 | 0 | 55 |
C Cay6 | 60.3 | 0 | 55 |
M MissHayaLet | 60.7 | 0 | 55 |
| 66.1 | 0 | 60 |
P -pelin | 69 | 0 | 65 |
K Klassklasik | 74.6 | 0 | 64 |
Abla ben de akıl yok vallah ya dün dedim ya doktotum ön dişimde ki dolguyu düşürdü diye bana dedi ki ya dolgunu yapayım ya da ağrıyan dişine kanal tedavisi, ben akıllısı da önce dolguyu yap dedim ühühü aglamak istiyorumAgrırı canim ne cektik senle ben şu dıslerden
Afiyet olsun bende kalktim toparladim sobayi yaktim cayi demledim cocuklar uyuyor daha
Güzel fikir abla sen zaten ne kadar yemen gerektiğini bilirsin keyifli gezmelerBen bugun görmucemin kizina gidicem kismetse,orda ne yerim bilmiyorum ama sabah kahvaltıyi gecistirip aksamida yogurtla kaparim yarina eksi gelsem pazartesi mutlu oluruz
Hemen yapayım canım çok sağol insaAllah şifa olurGeçmiş olsun canım diş ağrısı çok zor Yasin suresinin son iki ayetini 7 kere oku sağ elinin işaret parmağını ağrıyan dişinin üstüne koyarak inşallah şifa olur kırt diye kesiyo ben öyle yapiyorum
Hayırlı olsun canım yeni başlangıcın69 kiloyum kahretsin
Günaydın bacımsu ❤Günaydın
Bende bugün cumartesi kahvaltısı patates kızartması var napacuuBen bugun görmucemin kizina gidicem kismetse,orda ne yerim bilmiyorum ama sabah kahvaltıyi gecistirip aksamida yogurtla kaparim yarina eksi gelsem pazartesi mutlu oluruz
Eline sağlık kaptanım ne güzel 8 kişi olduk❤
İsim 12.2.2022 G. Kilo K. Kaybı H. Kilo E Elif_Eylul 77.1 0 70 @Li_zigi 68.3 0 60 C _CikiLeta 63.7 0 55 C Cay6 60.3 0 55 M MissHayaLet 60.7 0 55 sardunya1038 66.1 0 60 P -pelin 69 0 65 K Klassklasik 74.6 0 64
Patatesi 1 2 çatal tüket canım bir de tek tek ye hem daha zevkli hem de nefsini doyurursunBende bugün cumartesi kahvaltısı patates kızartması var napacuuama hiç ekmek yemicem oradan kurtarirmiyim ki
Tamam inşallahPatatesi 1 2 çatal tüket canım bir de tek tek ye hem daha zevkli hem de nefsini doyurursun
Sagol canimAbla ben de akıl yok vallah ya dün dedim ya doktotum ön dişimde ki dolguyu düşürdü diye bana dedi ki ya dolgunu yapayım ya da ağrıyan dişine kanal tedavisi, ben akıllısı da önce dolguyu yap dedim ühühü aglamak istiyorumkolay gelsin abla mis gibi olur soba üstü çayı olsada içsek
Güzel fikir abla sen zaten ne kadar yemen gerektiğini bilirsin keyifli gezmeler
Hemen yapayım canım çok sağol insaAllah şifa olur
Hayırlı olsun canım yeni başlangıcın❤
Günaydın bacımsu ❤
Hımmmm napacaz simdi aksama kadar eritirsin tabagini dolu dolu yapki gözun doysun ekmek,yumurta,peynir,yesillik,ceviz gibi gibi ki saldirmassin digerlerineBende bugün cumartesi kahvaltısı patates kızartması var napacuuama hiç ekmek yemicem oradan kurtarirmiyim ki
Sagol kuzuEline sağlık kaptanım ne güzel 8 kişi olduk❤
Tam bizlikAcil şundanımız olmalıФатя | Международный тренер по Kango Jumps on Instagram: "Наш вчерашний вечер пятницы Мы провели ярко и весело🔥🔥🔥 И самое главное ПРАВИЛЬНО 👍 Сжигаем калории и весело готовимся к весне!! Хотите с нами ? Я рада всем, всем, всем 🥰 ☎️+77052202202"
164 likes, 1 comments - kangoo_hantengri on February 11, 2022: "Наш вчерашний вечер пятницы Мы провели ярко и весело🔥🔥🔥 И самое главное ПРАВИЛЬНО 👍 Сжигаем калории и весело готовимся к весне!! Хотите с нами ? Я рада всем, всем, всем 🥰 ☎️+77052202202".www.instagram.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?