- 1 Kasım 2017
- 12.128
- 58.892
- Konu Sahibi Elif_Eylul
Iyi geceler kıslar Allah rahatlık versin hepimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yav he he tamamBenim suçum degil valla kız görüyor ya kaptanımız ben şüşgo degilim balık etliyim oh çok şükür
İyi geceler canımIyi geceler kıslar Allah rahatlık versin hepimize
İyi geceler canımHoşbuldum kızlar inşallah hepimiz verebiliriz yarın sabah uyanıp tartilip yazıcam. Allah rahatlik versin hepimize
Kuzu bugün hangi tatlıyı yicen de heleYav he he tamam
İyi geceler canım
İyi geceler canım
Sagol kardeşim benimEline sağlık kaptanım
Hoşgeldin canım
Olur canım yapalım fark etmez kaptan ne derse o
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Geldim kayinvalidemdeydim goruncemler geldi
Aramıza hoşgeldin canım
Afiyet olsun Allah kabul etsin canimİftar saat 18.50
1 kase şehriye çorbası
1 tane kızarmış but yağsız
3-4 tane küçük pişi
Az peynir 5 siyah zeytin
2 bardak az şekerli Çay
2 tane Diyet Hindistan cevizli hurma topları tatlı niyetine
Not: Sahur yapmıyorum
Su: 3 lt
Spor: 1 buçuk saat yürüyüş
30 dk kardiyo
(509) kalori yakmışım bugün
E Elif_Eylul
Sagol canımEline sağlık
Hayırlı olsun kızlar tartılar inşallah çok çok kilo kaybedersiniz
Hoşbuldum canım. İyi olucam inşallah
Hoşbuldum canım Rabbim yardımcımız olsun iyi olucam inşallah
Hoşbuldum canım. Teşekkür ederim
Yok kız almamışlardır hiç öyle şey yaparlarmı
Hoşbuldum
Afiyet olsun abla
Afiyet olsun canım
Kızlar benide aranıza alın lütfen bı göbeğim var ama veremiyorum boğazıma hakim olamiyorum
Hosgeldin canım aramıza ben filiz 3cocuk annesiyim hep birlikte veririz merak etme30 yaşındayım 2 çocuğum var benimde. Zaten kiloda 2.gebelikten sonra kaldı göbekte klasik sezeryan göbeği inşallah gider hayatımin hic bir alanında kilo problemim olmamıştı ama gitmiyor maalesef
Sagol canimAh sen varya sen sen fiştekliyon kaptanı
Allah kabul etsin inşallah ablacım afiyet olsun
Afiyet olsun şişko
Çok şükür abla Allah kabul etsin
Hoşgeldin canım aramıza
Allah kabul etsin inşallah canım afiyet olsun
Kız kadın diyette ya nasıl hırs ettiyse sütlü de yemiyor bitter bitter takılıyor
Hoşgeldin aramıza canım tabiki de katılabilirsin
Günaydın canımGünaydın kızlar güzel bir hafta sonu geciririz insaAllah
InsaAllah kaptanım ❤Günaydın musmutlu hafta sonu gecirmeniz dilegiyle
Nasilsin kuzu erkencisinInsaAllah kaptanım ❤
Hiç iyi gelmedim bu ne ya fırt diye 74 e cikilirmi daha yeni 70 tim bir ay falan önceK Klassklasik geldigine göre
Hayırlı olsun canımGünaydın kızlar kaptanım başlangıç kilom 74.600 hedef kilom ise şimdilik 64 olsun
Bende aynı durumdayim takimlarda 65kadar indim ciktim 69 70 75 gene veririz yeterki burda olHiç iyi gelmedim bu ne ya fırt diye 74 e cikilirmi daha yeni 70 tim bir ay falan önce
Iyiyim çok şükür abla dişim ağrıyor klasik esimi erken gönderdim işe ben de erkenciyim kahvaltı yapıyorum şu an sen nasılsın ablam kaptanımNasilsin kuzu erkencisin
Başlangıcın hayırlı olsun canım ❤Günaydın kızlar kaptanım başlangıç kilom 74.600 hedef kilom ise şimdilik 64 olsun
Agrırı canim ne cektik senle ben şu dıslerdenIyiyim çok şükür abla dişim ağrıyor klasik esimi erken gönderdim işe ben de erkenciyim kahvaltı yapıyorum şu an sen nasılsın ablam kaptanım
Geçmiş olsun canım diş ağrısı çok zor Yasin suresinin son iki ayetini 7 kere oku sağ elinin işaret parmağını ağrıyan dişinin üstüne koyarak inşallah şifa olur kırt diye kesiyo ben öyle yapiyorumIyiyim çok şükür abla dişim ağrıyor klasik esimi erken gönderdim işe ben de erkenciyim kahvaltı yapıyorum şu an sen nasılsın ablam kaptanım
Vallamı anamm bilsem bende yapardim aklımda olsun sağolGeçmiş olsun canım diş ağrısı çok zor Yasin suresinin son iki ayetini 7 kere oku sağ elinin işaret parmağını ağrıyan dişinin üstüne koyarak inşallah şifa olur kırt diye kesiyo ben öyle yapiyorum