- 22 Şubat 2009
- 2.564
- 12.921
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #77.081
Neden kizayim bittercigim aynı durumdayız nihayetinde
BendeŞuan yan gelip yatayrum
Neden kizayim bittercigim aynı durumdayız nihayetindeburası bagaazini tutamayanlarla dolu
Yooo ne alakası var biz gayet iradeli insanlarızNeden kizayim bittercigim aynı durumdayız nihayetindeburası bagaazini tutamayanlarla dolu
Şuan yan gelip yatayrum
Maşallah
Afferin sana canımYazanlar dusunsunben yazmıyordum ben ne yiyorsam tek tek yazıyorum
Anam kahvaltıda bi ben yokumPeynir zeytin yumurta yeşillik varsa domates salata az reçel az helva gibi yumurtayı extra saymıyorum menemen falanda klasik kahvaltının içinde bencekızartma falan yada aşırı yediysem reçeli pekmezi helvayı ozaman kahvaltıyı sayıyorum kalem kalem
Evet aksamki menuyle gayet iradeliYooo ne alakası var biz gayet iradeli insanlarız
Bnde tek tek yazıyomYazanlar dusunsunben yazmıyordum ben ne yiyorsam tek tek yazıyorum
Sıçtığına kadarBnde tek tek yazıyom
Kız biri daha yazıyordu kimdi o pandora mıydı
Bak buna katılıyorumNeden kizayim bittercigim aynı durumdayız nihayetindeburası bagaazini tutamayanlarla dolu
Kurallara uyuyorumSıçtığına kadar
Afferin sana canım
Dalga geciyorduk herhalde yanına o kadar sey koydukEvet aksamki menuyle gayet iradeli
Evet ictigi cayına cöpüne kadarBnde tek tek yazıyom
Kız biri daha yazıyordu kimdi o pandora mıydı
Artık fazla kaçırdığım zaman klasik öğün yazcam kaptanBidaha klasik kahvalti yazanın alnını karıslarimu
K Klassklasik ah elif ah bak gör senin sayende neler olduArtık fazla kaçırdığım zaman klasik öğün yazcam kaptan