- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #77.101
Klasik kahvaltı buysa bizim klasik zannettiğimiz nedir hocamBendede klasik kahvaltı bu degilmi yahu
Detox bişi tarifi alıyordur
Bu klasik olunca o kahvaltıdan sayılamaz benceEvet bayaaa klasik
Bende klasik deyince peynir,zeytin,yumurta,domates,salatalik
Baktığı üyede bisey bilmiyorkiDetox bişi tarifi alıyordur
Afiyet olsun canımdüğünün ertesissi
kahvaltı sadece kahve
öğle
yeşilçay
kiraz sapı
akşam fırında sebzeli tavuk ayran
3lt su şimdiden
Bunların Türkçesi sıkıntılı kaptanım bak yazdığımı tam olarak yeniden atayım ne yazmışım iyi okusunlar ona göre yazsınlar klasik kahvaltıyı
Kız yemeyi sevmesek burda ne işimiz varNeden kizayim bittercigim aynı durumdayız nihayetindeburası bagaazini tutamayanlarla dolu
Bilemem canım sen ne zannediyorsun artıkKlasik kahvaltı buysa bizim klasik zannettiğimiz nedir hocam
Kız yemeyi sevmesek burda ne işimiz var
Seninki de kahvaltıdan sayılamaz sayılamazBen recel helva yemiyorum vala klasik kahvaltıdaalmıyoruz bile eve yememek icin
Ay çok güldümKlasik kahve içiyom
(Sütlü) yanında fındık hurma
Bir cataldan öte geçiyorsa kalem kalem sayıyorum demişim kaptan herkes yemek istiyo iştePeynir zeytin yumurta yeşillik varsa domates salata az reçel az helva gibi yumurtayı extra saymıyorum menemen falanda klasik kahvaltının içinde bencekızartma falan yada aşırı yediysem reçeli pekmezi helvayı ozaman kahvaltıyı sayıyorum kalem kalem
Yesinler bosver sen yemeBir cataldan öte geçiyorsa kalem kalem sayıyorum demişim kaptan herkes yemek istiyo iştepis boğazlar E Elif_Eylul
Beraber yapalım canım ne dersinDetox bişi tarifi alıyordur
Ben çoğu zaman haşlanmış yumurtamı yutup bırakıyom daBilemem canım sen ne zannediyorsun artık
Yok anam bn emzikli kadınım bana gelmezBeraber yapalım canım ne dersin