- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #76.921
Et tatlısıGene tatlı bulurlar onlar
Kilo listesinde varsin canim ama menu paylastinmi
KekEt tatlısı
Et baklavası
Etli muhallebi
heee tammm o zamn geldimm ben geldimmm kaptancıgı tam hız geldim çarşamba diyetisyen randevumda var kaldıgım yerden devammmm diyetisyeen gidene kadar iki gün bol bol su yeşilçay kiraz sapı biraz hareket bide regl oldum inşalah hepsinin ödemi de gidinceBu hafta yokum dedin diye eklememiştir canım geldim dersen ekler
düğüncüydüm ondan paylaşmadım evet ama bugun başlıyorum menüye de sporada burda aktif olmayada inşalahKilo listesinde varsin canim ama menu paylastinmi
GüzelmişKizlar böyle yapip atın buzluğa sulariniza maden sularina atarsiniz,karpuz,kavun,cileklede deneyin
Tamam iste paylasmadıgın icin yoktun canim neden bosuna carpımi atayimdüğüncüydüm ondan paylaşmadım evet ama bugun başlıyorum menüye de sporada burda aktif olmayada inşalah
Evet pratik ve en azindan buzdan daha coolGüzelmiş
Çok güzel bn böyle şeylere bayılırımKizlar böyle yapip atın buzluğa sulariniza maden sularina atarsiniz,karpuz,kavun,cileklede deneyin
Hadi kolay gelsinBn kaçar
Çok şükürDoymuşsundur
Zaten başka çare yok uçarak gelmek zorundasın en kolay yolu o. Bakarım kız ponçiğe neden bakmiyimKıza bakacaksan uçarak
Et tatlısı
Et baklavası
Etli muhallebi
Etli keki unutmuş
Kizlar böyle yapip atın buzluğa sulariniza maden sularina atarsiniz,karpuz,kavun,cileklede deneyin
Etli kekÇok şükürbidaha birçey istemem artık
Zaten başka çare yok uçarak gelmek zorundasın en kolay yolu o. Bakarım kız ponçiğe neden bakmiyim
Etli keki unutmuş
Versene ordan 2 buzlu soda. çilekli isterim ama
Bende değilHadi kahve sırası kimde
TamamBende değil