Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah sağlığıyla kucağınıza alırsınız

He kız yeni mi öğrendin

Afiyet olsun kuzum kızın nasıl oldu

Sende tanitsana kız kendini
Hemen tanıtıyorum
Merhabalar efenim ismim arzu 40 yaşındayım 2 çokuk anasıyım 19/17 yaşlarında çocuklarım bir firmada aşçılık yapıyorum yemek yemeyi de yapmayıda çok seviyorum 24 yıllık evliyim bende bu güzel kızlara yeni katıldım inşallah istediğim kilomada düşmeyi düşünüyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

Afiyet olsun kuzum

Ben Hazal 32 yaşındayım çocuk istiyorum o yüzden zayıflamam şart gram gram versem de iyi gidiyor bence kendimi böyle motive ediyorum
Merhaba ilk çocuk mu yoksa almaktansa yavaş ta olsa vermek gayet iyi , 1 yıldır diyorum haftada bir kilo vermiş olsaydım 12 kilo vermiştim kar kardır ,zaman her türlü geçiyo çünkü

Sizi çok iyi anlıyorum çünkü ben de tam ni duygusal yiyiciyim malesef ,bazen peşpeşe yediğim şeyleri insanlar görse inanamazlar ,hatta bazen zevk almasam da yiyordum

58 çok güzel bi kilo aslında sanırım sabit kalmaya çalışıyorsun o zaman boy kaçtı

Menümm ;
Kahvaltı ; kaşarlı menemen 1,5 yumurtadan
Süzme peynir ,domates,salatalık
1/2 patatesli sigara böreği ,
2 adet nugget
Çeyrek simit
Ara : kiraz bir avuç

Akşam ; ton balıklı salata

Haftasonları kahvaltıyı çok kontrol edemiyorum valla her şeyden canım çekiyor porsiyon kontrolğ yapmaya çalışıyorum :) ama sofrada nutella vardı ona uzanmadım bu sefer

Ben de bugün tüm gün evle uğraştım hiç halim kalmadı ,dışarı çıkmaya bile üşeniyorum ama siz çok iyi yapmışsınız
Evde olsam dahada durmuycam eşim kalk gidelim deyince cazip geldi

Tıkı dıklarımıda yazayım
Saat 13.oo 2 tane yumurtadan sahanda yumurta
1 dilim süzme peynir
5 tane küçük yeşil zeytin
3 tane çeri domates
1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam 16.00 1 porsiyon evde yapılmış çiğ köfte
20.00 da 6 7 badem 6 7 fındık bir kaç tane burçak bisküvi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…