Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada ben sizi tanımıyorum tam siz de kısaca kendinizde ve sürecinizden bahsedebilir misiniz sizi daha iyi tanımam için
Ben filiz 39 yaşında 3cocuk annesiyim
2buçuk seneye yakın kk deyim,daha önce zayiflama yarismalarindaydim,daha sonra günlük açtım arkadaşların istediği üzerine,birkacımız aynı günlükten geldik,çoğu kisiylede nerdeyse 5ayı gecti tanısiyoruz

2 sene olcak evleneli evlenirken 67 le evlendim ailemden 5 saat uzaklıkta bi yere gidince yedim yedim yedim en son 85 falan gördüm ondan sonra bir dur dedim 78 kiloya kadar bir sekilde kendim düştüm 78'den beri de burdayım
Bu arada ben sizi tanımıyorum tam siz de kısaca kendinizde ve sürecinizden bahsedebilir misiniz sizi daha iyi tanımam için
Duygusal yiyiciyim yani öyle diyelim

Ben de aslıhan. 32 yaşındayım. Senden bir hafta kadar filan önce geldim çok olmadı. Hamilelik kaynaklı kiloları vermek için gelmiştim ama üçüncüye hamile olduğumu öğrendim diyete başladığımın ilk haftasında nasipse üçüncüden sonra artık

Afiyet olsun kuzum
Ben Hazal 32 yaşındayım çocuk istiyorum o yüzden zayıflamam şart gram gram versem de iyi gidiyor bence kendimi böyle motive ediyorum

Bende Ayşe, 3 çocuk annesiyim 7/3/1,5 yaşında çocuklarım var ev hanımıyım. 7 senden beri kkdayim başlarda takimlarda kilo verdik takımlar kapanınca günlüğe başladık. 75 kiloları gördüm zamanında şimdi de 58 de kaldım. Yiyip yiyip gelip listeye giriyorum Spor ve adım listesini yapıyorum yarışmacı arkadaşlarıma basarilar dilerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…