Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #76.201
En son nickim karlar ülkesi final olacakAbbbbooo kıskançlıktan nick değişmiş
Tişörtüde güzelmiş haaa
Ablaları yatktan atlıyor diye sen dün atla düş kafa kırmızı
La herkes üzülmüş ben güldüm soryyYa valla iki kere havada yakaladım dün de yakalayamadım artık
Neydi bu elsanin yanindaki kardan adam olaf mı onu olayımEn son nickim karlar ülkesi final olacak
Yetişirsin ya 5k sayfa okumuşsun bunlar ne kiTatildeyim, katılırım tabii. Kahve keyfine bayılırım. Hızınıza yetişebildiğim kadar artık.
Kız çok fena camlara tırmanıyor kapıları yerinden söküyor mutfak dolaplarım sizlere ömür
Daha yeni düzeldiAblaları yatktan atlıyor diye sen dün atla düş kafa kırmızı
Oooo karşıda seni neler bekliyor?....Hepsi babası çok yaramazmış küçükken 9 yaşında babasından araba alıp kacmalar duvara toslamalar bunlar iyi günlerim gibi
Abooo bence de iyi günlerin gibiHepsi babası çok yaramazmış küçükken 9 yaşında babasından araba alıp kacmalar duvara toslamalar bunlar iyi günlerim gibi
Ne yememisim de lan geldigin kiloyu geçtin heyyy 1haftada 5.25 aldin
Hayret lan nasıl olmusBitter gülerek geliyor
Allah koruusun len verdigim kiloları geri mi alayimKilo alma günlüğü yap kız burayı
Ohh bitti gecmiş oldu sükürler olsunGeçmiş olsun
Bnm sabahtan beri karman çorman okudum
En cok sen konusmussunO kadar dedim çok konuşmayın öznur gelince yetişemez geçmişten diye ama hep
Afagagahahahahah ay bende güldümTişörtüde güzelmiş haaa
La herkes üzülmüş ben güldüm soryy
Hadi yine iyisin kurbana ne kaldı 2 hafta var ya yokYoğurt yerim dedim ya
Sus kız ben ne zaman misafir yokken saldırdım hep hakkımı yiyinaltı üstü 5 kiloxuk almışım bak veriyom daha ne misafir yok kurbana kadar
Annesi yenilemek istediğin yeri kırsın döksünKız çok fena camlara tırmanıyor kapıları yerinden söküyor mutfak dolaplarım sizlere ömür
DevamOff be gelene kadar bir sayfa daha taktınız ne cok konusuyonuz yine
Kaptanım bakma öyle bugün rahatsızdım yemekleri ben yapmayınca böyle olduAfiyet olsun canım