- 17 Haziran 2022
- 46
- 216
- 34
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #76.181
Slm kizmakta haklısınız ben ev taşıyorum şehirler arası hiç vaktim yok bu aralar telefonu alipta yazmaya kusuruma bakmayın bu hafta biraz duzensiz olabilirim ama yarından sonra dikkat edicem yazmak konusunda
Dogru dedin yemis kizartmayı ekmegiDetokstan vazgeçirmeyecektin @Yorgun98 'i
Kız sen bildirim yapmıyorsun nerden biliyor aldığınıEvet 5kilo almışım
Sayfa adı değişsinKilo alma günlüğü yap kız burayı
Slm kizmakta haklısınız ben ev taşıyorum şehirler arası hiç vaktim yok bu aralar telefonu alipta yazmaya kusuruma bakmayın bu hafta biraz duzensiz olabilirim ama yarından sonra dikkat edicem yazmak konusunda ev tuttum bu hafta temizlik olucak haftaya pazar tasinicam o yüzden bu haftam biraz duzensiz olabilir bilginiz olsun
Kolay gelsin canim tamam,gelip söylerseniz bende bilirim enazindan neoldugunuSlm kizmakta haklısınız ben ev taşıyorum şehirler arası hiç vaktim yok bu aralar telefonu alipta yazmaya kusuruma bakmayın bu hafta biraz duzensiz olabilirim ama yarından sonra dikkat edicem yazmak konusunda
NebilimKız sen bildirim yapmıyorsun nerden biliyor aldığını
Evet haklısın dedim bir bakıp yazayım dedim en azından bilin.Kolay gelsin canim tamam,gelip söylerseniz bende bilirim enazindan neoldugunu
Tamam canim sagolEvet haklısın dedim bir bakıp yazayım dedim en azından bilin.
O kadar dedim çok konuşmayın öznur gelince yetişemez geçmişten diye ama hep15 sayfam var
Evet bugün değişebilirSayfa adı değişsin
Ye iç patla
SenmiO kadar dedim çok konuşmayın öznur gelince yetişemez geçmişten diye ama hep
Seni tanıması en normal sey gibiBeni bile tanımış
Bence de vala ben sokAma ilginc olani şu degilmi dısardan okuyup herseyi bilmek
Yok ya sen gecmiş yapıyorsun bazen gecmiş yaptıgımız halde fransız kalanlar varSonra fransız kalıyorum kaptanım bak eller neler biliyor
Gecmiş olsun canımKaptan senle konuştum ya boya yapcam diye bırak boya yapmayı kahvaltı hazırlayamadım ilk defa başım böyke ağrıdı
Sonunda tebrik ederimKendimi tebrikşş ediyorum 76.000 mesaj
Yarına bir uyanıyormuşuz gerçekten değişmişSayfa adı değişsin
Ye iç patla
Üç gün kabak artı badana, bitti gitti.Dogru dedin yemis kizartmayı ekmegi
Anladim
Abbbbooo kıskançlıktan nick değişmiş