Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E Ebru kilinc
m1125.gif
Slm kizmakta haklısınız ben ev taşıyorum şehirler arası hiç vaktim yok bu aralar telefonu alipta yazmaya kusuruma bakmayın bu hafta biraz duzensiz olabilirim ama yarından sonra dikkat edicem yazmak konusunda

Slm kizmakta haklısınız ben ev taşıyorum şehirler arası hiç vaktim yok bu aralar telefonu alipta yazmaya kusuruma bakmayın bu hafta biraz duzensiz olabilirim ama yarından sonra dikkat edicem yazmak konusunda ev tuttum bu hafta temizlik olucak haftaya pazar tasinicam o yüzden bu haftam biraz duzensiz olabilir bilginiz olsun

Slm kizmakta haklısınız ben ev taşıyorum şehirler arası hiç vaktim yok bu aralar telefonu alipta yazmaya kusuruma bakmayın bu hafta biraz duzensiz olabilirim ama yarından sonra dikkat edicem yazmak konusunda
Kolay gelsin canim tamam,gelip söylerseniz bende bilirim enazindan neoldugunu🤗

Beni bile tanımış :KK57:
Seni tanıması en normal sey gibi :KK70: :KK70:
Ama ilginc olani şu degilmi dısardan okuyup herseyi bilmek🙃
Bence de vala ben sok :KK57:
Sonra fransız kalıyorum kaptanım bak eller neler biliyor :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Yok ya sen gecmiş yapıyorsun bazen gecmiş yaptıgımız halde fransız kalanlar var 🤣🤣🤣🤣
Kaptan senle konuştum ya boya yapcam diye bırak boya yapmayı kahvaltı hazırlayamadım ilk defa başım böyke ağrıdı😮‍💨
Gecmiş olsun canım 😔
Kendimi tebrikşş ediyorum 76.000 mesaj🥳🥳🥳
Sonunda tebrik ederim :sampiyon::sampiyon::sampiyon:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X