- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #76.141
Tartı yaklaşiyor belki ondandır dedim amaBugün herkes pek bir güleç
Benimkide uyudu bende yatarim sende dinlenBebik uyudu kızlar aşağıya indi bende pert bacaklarım ağrıyor
Aaa sslon orada miBenimkide uyudu bende yatarim sende dinlen
Yarin anama gitcem ordan düğune
Aklıma geldiSalon16
Afiyet olsun canımİyi geceler kizlar iyi geceler kaptanımkaptanım ben bugün bı halt yedim menüde gorecen ama kızma bu hafta çok dikkat edecem söz
Sabah
1 kupa anne çayı
Kahvaltı
Peynirli yumurta
3 dilim ekmek
Ara
1 kupa nescafe
Akşam
6 YK bulgur pilav
3 dilim ekmek
Ara
1 kupa anne çayı
Su
3.0litre
Spor
Leslie 15 dk
30 dk bölgesel hareketler
1 saat ütü
1 saat temizlik
Adım:
15000
E Elif_Eylul M MissHayaLet
Afiyet olsun canım
Hangi haltı ettin 6dilim ekmek yedin diyemi bulgurla ekmek yedin diyemi
Yemeden aldık herhaldeNe yememisim de lan geldigin kiloyu geçtin heyyy 1haftada 5.25 aldin
Kim almış benmiYemeden aldık herhaldesende almışsın sendeki yedin yoksa seninki sislikmi
Akşam menü paylaşım saatleri daha yoğun oluyor gibi. Ekipte herkes hamarat. Ben senin deyiminle kalpazanım :) Gün içinde okul, gelince az dinlenme, spor, akşam da oturup tv izlerken size takılıyorum. Erkenden kalkıp evin işleri, çocuklar, burası falan hepsine yetişiyorsunuz. Ev işi hiç sevmiyorum benYaaa bazen 2konuşcak insan olmuyor bazen gene ben bile yetişemiyorum
6 dilim ekmek yedim bı de bulgur pilavı yedim ama Allah belamı tartıda veriyoAfiyet olsun canım
Hangi haltı ettin 6dilim ekmek yedin diyemi bulgurla ekmek yedin diyemi
Ev işi sevmeyen biri dahaAkşam menü paylaşım saatleri daha yoğun oluyor gibi. Ekipte herkes hamarat. Ben senin deyiminle kalpazanım :) Gün içinde okul, gelince az dinlenme, spor, akşam da oturup tv izlerken size takılıyorum. Erkenden kalkıp evin işleri, çocuklar, burası falan hepsine yetişiyorsunuz. Ev işi hiç sevmiyorum ben
Sana diyorKim almış benmi
Afiyet olsun6 dilim ekmek yedim bı de bulgur pilavı yedim ama Allah belamı tartıda veriyo