- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #76.121
Ee o zmn sohbete katıl sendeHer akşam burdayım ben ki
Kahve keyfi yaptığımız zamanda kayfeni al gel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ee o zmn sohbete katıl sendeHer akşam burdayım ben ki
Girmiş boşa gitmesin diyip yemişBakmıyorum ki hayır yani 5 kilo nedir ya ne yapmışlar gorumcesi ile danayami girmis napmis
Watsap grubu yasak olursa atıyorlar siteden ama ilk sayfayı okuyup uyarsa burdan devam edebilirsinMerhaba bende gruba katılmak istiyorum whatsapp grubu olsa keskeee yada var mı
Firuze yeKurbanda kesin bir danaya girer
Firuze ye
O kim gıFiruze ye
Yok ben hâlaa menulere bakiyorumKızı uyutup geliyim Allah bilir neler kaçırdım özet geçin
Elifin inegiO kim gı
Büyük başO kim gı
anca yeterBüyük baş
Ayyy gitcék yaa firüzeBüyük baş
Fransızlar için hergün biri özet geçsinKızı uyutup geliyim Allah bilir neler kaçırdım özet geçin
Tatildeyim, katılırım tabii. Kahve keyfine bayılırım. Hızınıza yetişebildiğim kadar artık.Ee o zmn sohbete katıl sende
Kahve keyfi yaptığımız zamanda kayfeni al gel
Hosgeldiniz,malesef whatsap olsa topumuzu sepetlerdi kazen abimMerhaba bende gruba katılmak istiyorum whatsapp grubu olsa keskeee yada var mı
Yaaa bazen 2konuşcak insan olmuyor bazen gene ben bile yetişemiyorumTatildeyim, katılırım tabii. Kahve keyfine bayılırım. Hızınıza yetişebildiğim kadar artık.
Bzide de var öyle elsalı toka koleksiyonumuz oldu artıkAyy elsada elsa sıyırdı kafayı
Bugün herkes pek bir güleç