- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.512
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #73.981
Oyyy benim ilkinde 30du. Eee nasıl verdin peki az beni motive etBen hep kilo aldim hamileliklerimde 3.cü eylülde 30kilo aldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyy benim ilkinde 30du. Eee nasıl verdin peki az beni motive etBen hep kilo aldim hamileliklerimde 3.cü eylülde 30kilo aldim
62 kiloyla hamile kaldim 90kiloyla gittim doguma cikan bebe 3kilo giden 5kilo falandi,80kiloyla buraya geldim kardesim üye yapti beni takimlara girdim o sekilde verdim 1sene sonra anca spora basladim 65le mezun oldum takimlardan 2seneyi gecti burdayim isteOyyy benim ilkinde 30du. Eee nasıl verdin peki az beni motive et
Cok isteyen var cookkSen deniz kenarlarını yaz
3 sehir hakkımız vardı Bursayı yazdım ama sonra bir baktım herkes Bursayı istiyor lan bu ne dediim Kütahya yaptım onuM Mavi Menekse Bursa yazsana lan
Püh sana kanka olabilirdik sana evimin kapisi acik olabilirdi şansıni kaybettinCok isteyen var cookk
3 sehir hakkımız vardı Bursayı yazdım ama sonra bir baktım herkes Bursayı istiyor lan bu ne dediim Kütahya yaptım onu
Bende cok istedim ama masallah bir Türkiye Bursayı istiyorPüh sana kanka olabilirdik sana evimin kapisi acik olabilirdi şansıni kaybettin
Çok iyi vermişsin resmen hepsi gitmiş tebrik ederim62 kiloyla hamile kaldim 90kiloyla gittim doguma cikan bebe 3kilo giden 5kilo falandi,80kiloyla buraya geldim kardesim üye yapti beni takimlara girdim o sekilde verdim 1sene sonra anca spora basladim 65le mezun oldum takimlardan 2seneyi gecti burdayim iste
Sagol canim ama o eski halimden eser yok simdi ızdırıp.icinde yorgunum simdiÇok iyi vermişsin resmen hepsi gitmiş tebrik ederim
Yılın enerjisinden o merak etme dur ya daha gun dogmadan neler dogarSagol canim ama o eski halimden eser yok simdi ızdırıp.icinde yorgunum simdi
Kütahya çıkarsa afyona gidersin yakın keşkek yersin aboo de var canın çekmez inşallah G gunesli gunlerSimdiden asıla onlara gidin kuzzuum diye
abooo ben burda merkezde zor duruyorum merkezde deniz yok kafadan sıyırtırım bir Kütahya meselemiz var zaten ben yazdım
Maşallah sana size hepinizeGüya sabah 8 den beri ütü yapıyorum bi parça ütü bi bebe kaldır indir bi oğlana bağır ses çıkmıyor bi ütü çok enerjikim
Bizim kendi bugdayımız geliyor Ilgaz'dan ben kendim yaparım keskeğiKütahya çıkarsa afyona gidersin yakın keşkek yersin aboo de var canın çekmez inşallah G gunesli gunler
Bnm hiç çekmezdi çok enteresan
En son o gun girmişA Aysegul006 pazardan beri yoksun
Iste pazar girmis yokEn son o gun girmiş
İşleri vardır buraya vakit ayıramıyordur herkes biz mi insanlar yogguunn calısıyooooIste pazar girmis yok
6 ay kınası3yil önce Eylül
Dogru biz boş gezenin tayfasiİşleri vardır buraya vakit ayıramıyordur herkes biz mi insanlar yogguunn calısıyoooo
Hee öyleyiz gibiDogru biz boş gezenin tayfasi