- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.512
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #73.961
Biz burada domates olduğuna şükrediyoruzAboooo Erzurum
Dogri olmaz ordada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz burada domates olduğuna şükrediyoruzAboooo Erzurum
Dogri olmaz ordada
Amaninnn orda hiç yokturBizde o kadar güneş nerdeeee Erzurumdan katılıyorum yarışmaya
Günesten sen kurumuyonmuOlmaz bence de kendimiz kurumuyoruz bazen o nasıl kurusun
Heee orda ne kurutmasi kışın sümügün donar yazı bilememBiz burada domates olduğuna şükrediyoruz
Terliyoruz sürekli günde sabah öğle aksam dus alcam nerdeyse ama kurumuyoruz işte dustan cıkınca da terliyoruz garip bir döngüGünesten sen kurumuyonmu
Yazlar da yağışlı bulutlu olur genelde domates zamanına kadar zaten sonbahar geliyorHeee orda ne kurutmasi kışın sümügün donar yazı bilemem
Ay birşey diyim mi Allah yardımcınız olsun ben orda yasayamazdım benim söyle ayagımı bir denize sokmam lazım bir güneş görmem lazım zaten beyazım iyicene çöker giderimYazlar da yağışlı bulutlu olur genelde domates zamanına kadar zaten sonbahar geliyor
Haklısın canım şartlar zor burada mevsim olarak. Burada doğduk büyüdük işimiz gücümüz ailemiz burada Çocuklar gider belki inşallahAy birşey diyim mi Allah yardımcınız olsun ben orda yasayamazdım benim söyle ayagımı bir denize sokmam lazım bir güneş görmem lazım zaten beyazım iyicene çöker giderim
Onlar da sizi bırakıp gidemezHaklısın canım şartlar zor burada mevsim olarak. Burada doğduk büyüdük işimiz gücümüz ailemiz burada Çocuklar gider belki inşallah
Aman yok gitsinler valla bize de fırsat olur değişik yerlere gitmek için. Gider 1 hafta kalırız dönerizOnlar da sizi bırakıp gidemez
Dilini ısırda tayin falan cikmasinAy birşey diyim mi Allah yardımcınız olsun ben orda yasayamazdım benim söyle ayagımı bir denize sokmam lazım bir güneş görmem lazım zaten beyazım iyicene çöker giderim
Dün seni etket yaptim sonra sildim biliyomusun kaldir profil resmini daha cok büyüceksin falan diyeBu arada ben gödümü kaldırıyorum artık profilden yüksek müsadenizle. Zaten iyice büyür moral bozmaya gerek yok Başka bahara kaldı zayıflama.
Ahaha haklısın valla ben de öyle düşündüm. Gerçi ikinci hamileliğimde 8 kg aldım sadece. Bunda daha az alırım inşallah. İlk hamilelik beni mahvettiDilini ısırda tayin falan cikmasin
Dün seni etket yaptim sonra sildim biliyomusun kaldir profil resmini daha cok büyüceksin falan diye
Simdiden asıla onlara gidin kuzzuum diyeAman yok gitsinler valla bize de fırsat olur değişik yerlere gitmek için. Gider 1 hafta kalırız döneriz
abooo ben burda merkezde zor duruyorum merkezde deniz yok kafadan sıyırtırım bir Kütahya meselemiz var zaten ben yazdımDilini ısırda tayin falan cikmasin
Dün seni etket yaptim sonra sildim biliyomusun kaldir profil resmini daha cok büyüceksin falan diye
Dikkat edersen almazsın zaten verirsin bileAhaha haklısın valla ben de öyle düşündüm. Gerçi ikinci hamileliğimde 8 kg aldım sadece. Bunda daha az alırım inşallah. İlk hamilelik beni mahvetti
Allah gönlünüze göre versinSimdiden asıla onlara gidin kuzzuum diye
abooo ben burda merkezde zor duruyorum merkezde deniz yok kafadan sıyırtırım bir Kütahya meselemiz var zaten ben yazdım
Sen deniz kenarlarını yazSimdiden asıla onlara gidin kuzzuum diye
abooo ben burda merkezde zor duruyorum merkezde deniz yok kafadan sıyırtırım bir Kütahya meselemiz var zaten ben yazdım
Hadi inşallah İkincide öğrendim pis boğazlık etmemeyi ama tabi kilolar birikti bir kereDikkat edersen almazsın zaten verirsin bile
Ben hep kilo aldim hamileliklerimde 3.cü eylülde 30kilo aldimHadi inşallah İkincide öğrendim pis boğazlık etmemeyi ama tabi kilolar birikti bir kere