- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #74.001
Malesef pandemiden kına yapamadım büyük kizla evde yaptik6 ay kınası
Yaaa tosbaalakmıs o zaman da
Evet ozaman bogumlari vardi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef pandemiden kına yapamadım büyük kizla evde yaptik6 ay kınası
Yaaa tosbaalakmıs o zaman da
Gibi ne lan öyleyiz sanirsın evi toplamaz yemek yapmaz boş insan topluluguHee öyleyiz gibi
Buralarda adet cidden kaftan falan giydiriyorlarMalesef pandemiden kına yapamadım büyük kizla evde yaptik
Evet ozaman bogumlari vardi
O da var dimiGibi ne lan öyleyiz sanirsın evi toplamaz yemek yapmaz boş insan toplulugu
Heee adetler MaşaAllah okadar fazla olduki analı kızlı giyiyorlar mekan bile tutuyorlar artikBuralarda adet cidden kaftan falan giydiriyorlar
Heee boş insanızO da var dimi
O bebe uyurmu ki o göz varmi ondaBu bebe uyusun da işlerimi yapayım
Gördüm organizasyon tutmalıHeee adetler MaşaAllah okadar fazla olduki analı kızlı giyiyorlar mekan bile tutuyorlar artik
Heee boş insanız
Onunla beraber yapınBu bebe uyusun da işlerimi yapayım
Oluyor öyle bitik dönemlerimizSagol canim ama o eski halimden eser yok simdi ızdırıp.icinde yorgunum simdi
Yok canım öyle huylarım yokturKütahya çıkarsa afyona gidersin yakın keşkek yersin aboo de var canın çekmez inşallah G gunesli gunler
Bnm hiç çekmezdi çok enteresan
Oy maşallah kınalı da elleri3yil önce Eylül
Amanın 6 ay kınası mı3yil önce Eylül
Evet canimAmanın 6 ay kınası mı
Ve şuan kahve içiyorum ev yansaMaşallah sana size hepinize
Aman ya öyle olacak insan valla. Her şeyi tam yapana madalya mı veriyorlarVe şuan kahve içiyorum ev yansa
Bi komşumuz vardı onu kınadım sanırım silme kovasını ortada bırakıp gezmeye giderdi
Ve şuan kahve içiyorum ev yansa
Bi komşumuz vardı onu kınadım sanırım silme kovasını ortada bırakıp gezmeye giderdi
Ve şuan kahve içiyorum ev yansa
Kokusu geldi afiyeet olsun
Ne madalyasıBana hiç madalya veren olmadı size oldu mu
Afiyet olsunVe şuan kahve içiyorum ev yansa