- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #73.941
İlginc bizim bu yaptıgımız acık halde kac ay kalıyor dolapta o niye öyle bozulma yapıyor ki içine baska birşey mi koydu ki bozacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlginc bizim bu yaptıgımız acık halde kac ay kalıyor dolapta o niye öyle bozulma yapıyor ki içine baska birşey mi koydu ki bozacak
Bnde ay denek istedi dedimeylül ayını kasdetmistim ama evet kızımin adı eylül sena oğlumun adı yigit emir
Baksana limon tuzu diyorlarİlginc bizim bu yaptıgımız acık halde kac ay kalıyor dolapta o niye öyle bozulma yapıyor ki içine baska birşey mi koydu ki bozacak
İşte benim de bildiğim bozulmaz ma bozuldu her açtığım kavanoz.İlginc bizim bu yaptıgımız acık halde kac ay kalıyor dolapta o niye öyle bozulma yapıyor ki içine baska birşey mi koydu ki bozacak
Olsun eylul eylulde baslicakmis dogru anlamisimBnde ay denek istedi dedim
Onların adeti öyleymiş iyiki bizde iki gün yoksa damat gelin kavusamicak
Tursu gibi olur kimin aklına gelmiş acaba limon tuzu koymakBaksana limon tuzu diyorlar
Limon tuzu kaynaklı olabilir ya tursuda dolapta oldugu halde bozuluyor belki o bozuyordurİşte benim de bildiğim bozulmaz ma bozuldu her açtığım kavanoz.
Doğru diyorsun o zaman baya kaynatmak lazım. Senin dediğin gibi deneyim olmadı bakayım nasıl olacakO menemende olurda salcayı öyle yaparsan olmaz bence katıya gecemez blender sıvılastırıyor biraz
Bizde güneşte kuruturlar kaynatma yokDoğru diyorsun o zaman baya kaynatmak lazım. Senin dediğin gibi deneyim olmadı bakayım nasıl olacak
Menemeni bende blenderdan gecerim dogranmıs yemem agzıma katı gelmeyecek ordan dusunerekten sıvılastırır salcada tutmaz taktikDoğru diyorsun o zaman baya kaynatmak lazım. Senin dediğin gibi deneyim olmadı bakayım nasıl olacak
Ayy oda guzelmis he
Mersin'de de güneşte kurutulur onun yerini hic biri alamaz
Amaninnn Menemen zamanı da var dimiMenemeni bende blenderdan gecerim dogranmıs yemem agzıma katı gelmeyecek ordan dusunerekten sıvılastırır salcada tutmaz taktik
Offf bi güzelAyy oda guzelmis he
Rengi, tadı, kokusu off yani oluyor güneşte kuruyanın ama buralarda kurumaya bilir tehlikeliAyy oda guzelmis he
Pis git burdanOfff bi güzel
Bizde o kadar güneş nerdeeee Erzurumdan katılıyorum yarışmaya
Balıkesir de bursada olmaz zaten nem orani yuksekRengi, tadı, kokusu off yani oluyor güneşte kuruyanın ama buralarda kurumaya bilir tehlikeli
Aboooo ErzurumBizde o kadar güneş nerdeeee Erzurumdan katılıyorum yarışmaya
Olmaz bence de kendimiz kurumuyoruz bazen o nasıl kurusunBalıkesir de bursada olmaz zaten nem orani yuksek