- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #73.901
Onların adeti öyleymiş iyiki bizde iki gün yoksa damat gelin kavusamicakYa bu nasıl bir düğün ben diyete başladığımdan beri var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onların adeti öyleymiş iyiki bizde iki gün yoksa damat gelin kavusamicakYa bu nasıl bir düğün ben diyete başladığımdan beri var
Sagol canim yapmıyorum yani hazir yapandan aliyorum,harcı bokunu geciyor yapsamOhh afiyet olsunnn salça kendiniz mi yapıyorsunuz
Kavuşması daha zevkli olurOnların adeti öyleymiş iyiki bizde iki gün yoksa damat gelin kavusamicak
Ben salak bisey anlamiyorum bugunAnlayan insanın hâli bir başka işte
He ayrılmazlar anca kavusmuslar. Çocuklarına biz kavuşmak için ne badireler atlattık diye anlatırlarKavuşması daha zevkli olur
Ben salak bisey anlamiyorum bugun
Bu sene bizim de güzel domayesimiz olursa yapayım diyorum. Alırım bir tarif artık senden Ya biz geçen sene bir tanıdıktan aldık güya kendi yaptıklarıymış. İçine basmışlar limon tuzu. Çok kötüydüSagol canim yapmıyorum yani hazir yapandan aliyorum,harcı bokunu geciyor yapsam
Ama bu sene olursa domateslerim kismetse yaparim insaAllah
Ahahaha valla inşallah bu adeti çocuklarında devam ettirmezler deHe ayrılmazlar anca kavusmuslar. Çocuklarına biz kavuşmak için ne badireler atlattık diye anlatırlar
Bende beğenmedim hemen bozuldu geçen senekilerBu sene bizim de güzel domayesimiz olursa yapayım diyorum. Alırım bir tarif artık senden Ya biz geçen sene bir tanıdıktan aldık güya kendi yaptıklarıymış. İçine basmışlar limon tuzu. Çok kötüydü
eylül ayını kasdetmistim ama evet kızımin adı eylül sena oğlumun adı yigit emirSagol canim büyuk kızmı Eylül
Zavallı çocuklarAhahaha valla inşallah bu adeti çocuklarında devam ettirmezler de
En iyisi kendin yapmak heralde kimseye güven olmuyor ya da iyice tanıdığın birinden alacaksınBende beğenmedim hemen bozuldu geçen senekiler
Salca mı yapıyonuz haslama yapın kendiniz gecen sene ben tencerede haslayarak yaptımEn iyisi kendin yapmak heralde kimseye güven olmuyor ya da iyice tanıdığın birinden alacaksın
Aynen öyle kayınvalidem her sene kendisi yapıyordu 3 seneden beri hem pandemi hem 1 senedir tedavi görüyor. En azından güzeldi ama şimdi kimseye güven yok.En iyisi kendin yapmak heralde kimseye güven olmuyor ya da iyice tanıdığın birinden alacaksın
Limontuzu mu ne alaka bozulmasin diyemiki,bizee oyle olmaz canim ben yapsamda tuz koymam kavururken koyarimBu sene bizim de güzel domayesimiz olursa yapayım diyorum. Alırım bir tarif artık senden Ya biz geçen sene bir tanıdıktan aldık güya kendi yaptıklarıymış. İçine basmışlar limon tuzu. Çok kötüydü
Aaa neden ki benim aldiklarim cok guzelBende beğenmedim hemen bozuldu geçen senekiler
Valla nasip olursa yapacağım çok domates ektim bu yıl Nasıl yaptın bi tarif var mıSalca mı yapıyonuz haslama yapın kendiniz gecen sene ben tencerede haslayarak yaptım
Eeee tamam eylul müş adı B BitterCikilataeylül ayını kasdetmistim ama evet kızımin adı eylül sena oğlumun adı yigit emir
Valla büyüklerden sırrını iyice öğrenmek lazım. Geçmiş olsunAynen öyle kayınvalidem her sene kendisi yapıyordu 3 seneden beri hem pandemi hem 1 senedir tedavi görüyor. En azından güzeldi ama şimdi kimseye güven yok.
Aynen bozulmadı ama tadı da berbattı. Zaten limon tuzu da zararlı yani ne anladım hazır salça alırdım.Limontuzu mu ne alaka bozulmasin diyemiki,bizee oyle olmaz canim ben yapsamda tuz koymam kavururken koyarim
Aaa neden ki benim aldiklarim cok guzel
O kafa karışıklığı hep çocuklardan.He bugün cakralarim açık bakma arada kafa gidiyor
Sen biliyorsun nedeni abla kan akışı ters yöndeBen salak bisey anlamiyorum bugun