- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #73.021
Kız bu benim esim esim de bogaEki Görüntüle 3085930
Buda benden bana gelsin ama eksik şeyler var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız bu benim esim esim de bogaEki Görüntüle 3085930
Buda benden bana gelsin ama eksik şeyler var
Aayy bu benim kaynatam valaahBişey kaçmaz senden
Misal dün görümcem aramış görmemişim galiba biizi hiç ozlemiyorsun dedi özlüyorum demedim soru işareti bıraktım telefonla konuşmayı sevmiyorum dedim canlı kanlı seviyorum dedim aramayalim bı daha diyor dedim teyzen gibi hemen kusuyorsun
Kız bu benim esim esim de boga
Iyi geceler canimtmm ben yatar hayırlı geceler Allah rahatlık versin
Allah seniBişey kaçmaz senden
Misal dün görümcem aramış görmemişim galiba biizi hiç ozlemiyorsun dedi özlüyorum demedim soru işareti bıraktım telefonla konuşmayı sevmiyorum dedim canlı kanlı seviyorum dedim aramayalim bı daha diyor dedim teyzen gibi hemen kusuyorsun
Kayinatan da mı sevmiyor telefonla konuşmayıAayy bu benim kaynatam valaah
Afiyet olsun canımHerkese iyi akşamlar
Haftasonu buraya bakmak gerçekten çok zor oluyor girerkende söylemiştim ya kaptancıgım ama en azından menü mü yazayım dedim çocuk uyuyunca
Kahvaltı
2 dilim ekmek
Yumurta
Domates salatalık
1 dilim kaşar
1 dilim salam
İkindi
5-6 erik
2 adet salatalık
Ve kapanış
Kahvaltıyı güzel yapınca diğer öğünlerde yemedim pek
4500 adım attım
E Elif_Eylul
@MissHayaLet
Afiyet olsun canımHelloooo ❤❤
Sabah
Menemen peynir zeytin çay bir dilim etimek
Öğle
Yoğurt +2 ck kuru üzüm
Ara
Kahve
Aksam
Bir porsiyon yeşillik yemeği uydurmasyon ismi yok
Salata
Ara
Bir avuç içi kiraz
3 kare bitterr (relg oldum tatlı krizim tuttu )
Çay
3 litre su
E Elif_Eylul
@MissHayaLet 5066 adım
Aman vallah artık atara atar gidere gider çok safmisim öncedenIyi geceler canim
Allah seni
Ben sevmiyom telefonla onlar da cok seviyorKayinatan da mı sevmiyor telefonla konuşmayı
Biliyordum ki zaten ben boşuna etiketlememKaptanın ağzını yokladin gönül rahatlığıyla yatabilirsin
Bende öyleyim kv arada arar bu sefer uzun sürdü aramadı dedim bu küstü galiba lafinida eder ama küsmez aradım konturum bitmiş dedi bende arayamiyorum dkam yok sizde internet yok dedim hâlbuki konturum varkende aramıyorumBen sevmiyom telefonla onlar da cok seviyor
AyyyyBende öyleyim kv arada arar bu sefer uzun sürdü aramadı dedim bu küstü galiba lafinida eder ama küsmez aradım konturum bitmiş dedi bende arayamiyorum dkam yok sizde internet yok dedim hâlbuki konturum varkende aramıyorum
He gelip senin nabzını yoklayip gittiBiliyordum ki zaten ben boşuna etiketlemem
Ahhh bu ponçik kalbimHe gelip senin nabzını yoklayip gitti
Sevmiyorum ya bide illa bişey diyecek en iyisi böyle olmak
Sen tripli karisin hatırlatırımAhhh bu ponçik kalbim
Bazen insan hicbirsey yapmak demek içinden gelmez, misal ben hic kimseyi yağlayamam,yani canim cicim bitanem annecim falan tarzinda agzima yakışmaz sanki benim sevmiyorumSevmiyorum ya bide illa bişey diyecek en iyisi böyle olmak
Hemde cokSen tripli karisin hatırlatırım
Aynen öyle valla ablacım yaBazen insan hicbirsey yapmak demek içinden gelmez, misal ben hic kimseyi yağlayamam,yani canim cicim bitanem annecim falan tarzinda agzima yakışmaz sanki benim sevmiyorum
Fazla lafa gerek yok dağılınHemde cok