- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #73.061
az da olsa gidiyor çok teşekkür ediyorum ilgine emeğine Allah razı olsunHemen not aliyorum canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
az da olsa gidiyor çok teşekkür ediyorum ilgine emeğine Allah razı olsunHemen not aliyorum canim
Allah hepimizen razi olsun canımaz da olsa gidiyor çok teşekkür ediyorum ilgine emeğine Allah razı olsun
Su var tabi ki yaglar neyle yanacak yoksa
Evet sekersiz olmak sartıyla su kahve cay bitki cayları
Esime menemen yaptım acılı koktu ama yemedim daha cok saatim var benim
Sabah bır pogaca uc dılım karpuz peynır
Menü kontrolu cuma C.m.t Pazar P.r.t Salı Ç.r.b P.r.b @Aysegul006 G gunesli gunler Aamine @karamel Latte B BitterCikilata @Noisy Girl @zms rainbow Pandora27 M Mavi Menekse @vienna @tulay283300 @aazra @badem000 @Ebru kilinc
Geçmiş olsun abla n’oluyor böyle sızeGünaydın kızlar
Eylül ateşli saat 2den beri ayaktayiz
Afiyet olsun canımSabah bır pogaca uc dılım karpuz peynır
Ara Türk kahvesı ıkı kare bıtter
Aksam tavuk sote 4 kaşık 4 kaşık ta pilav 4 dılım de karpuz E Elif_Eylul
Geçmiş olsun abla n’oluyor böyle sıze
Gecmis olsun bebelere, bizde de öksürük var. Hava bir sicak bir soguk cocuklar üsüyor.Günaydın kızlar
Size de gecmis olsun. Bogaz enfeksiyonu mu acaba ?Günaydın canım Zeynep ateşli 23 den beri
Gecmis olsun bebelere, bizde de öksürük var. Hava bir sicak bir soguk cocuklar üsüyor.Günaydın kızlar
Size de gecmis olsun. Bogaz enfeksiyonu mu acabaGünaydın canım Zeynep ateşli 23 den beri
Sagol canım sizede geçmiş olsunGecmis olsun bebelere, bizde de öksürük var. Hava bir sicak bir soguk cocuklar üsüyor.
Size de gecmis olsun. Bogaz enfeksiyonu mu acaba ?
Gunaydın canımGüanydin ,güzel bir pazar olsun
Bizim burda bugun serin 20dereceBugun hava burada 40lara kadar cikacak daha gecen hafta 20kusurdü. Gün de uzun zaman gecmiyor sanki.
Uyudu mu simdi Eylül, biraz daha iyi mi?Bizim burda bugun serin 20derece
Sabaha karsı daldı azönce uyandı atesı var hala canımUyudu mu simdi Eylül, biraz daha iyi mi?
Ah gecmis olsun.Sabaha karsı daldı azönce uyandı atesı var hala canım
Geçmiş olsun kaptanımSabaha karsı daldı azönce uyandı atesı var hala canım
Ahh kuzuma nazar deydi heralde bı okusaydınız ablamAfiyet olsun canım
Sagolasın hicbir fikrim yok dökülüyoruz
Benimkilerde niye aramadın vsBende öyleyim kv arada arar bu sefer uzun sürdü aramadı dedim bu küstü galiba lafinida eder ama küsmez aradım konturum bitmiş dedi bende arayamiyorum dkam yok sizde internet yok dedim hâlbuki konturum varkende aramıyorum
Ooo ablaya bak beeBüyük kız babasına hediye almiş yarın için,eylulede elbise,kızda isten düğune geldi ordan geri gitti yarin mesai var diye,eve geldik gördü hediyeleri falan,ablasina mesaj at abla bende karne aldim insan bir tanede bana alir biseyler,tamam alayim demis,oglanda ben bunu istiyorum deyip klavye atmis ekran göruntüsu,anam bir baktim fiyata 700tl anne ablam bana bunu aldi hediye
Kızim neden aldin siparis verdim bile anne hakketti
Gecmiş olsunGünaydın kızlar
Gecmiş olsunGünaydın canım Zeynep ateşli 23 den beri