- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #73.001
Hakkaten senAha bu ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkaten senAha bu ben
Aha bu ben
IkizimHakkaten sen
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah biraz kuymak biraz menemen domates salata bir dilim fırında patates bir çatal helva bir dilim acılı ekmek
Akşam karpuz 5 sarma bir kase mantı
Evet bu hafta listeye katmadan kaptanım ama tartilayim gene dikkat edeyim verirsem 100 Gr gene iyi senide oyalamak istemiyorum sırf bu yüzden giripte paylaşıyorum vallaha emeğin çok büyük ugrasiyosun okadar bırakmakta istemiyorum salacagim aman nasılsa diyerek geri dönersem alacanmi listeye gene ödüm kopuyo beni kovacaksin diyeNebilim misafirlerin olcakti bu hafta ondan dedim
Bırakmak istersen senbilirsin canim, menu paylasma ozaman,sanirim sıkıldın,misafirlerin bitince gelirsin,bu arada kimseyi kovmadim bugüne kadar benEvet bu hafta listeye katmadan kaptanım ama tartilayim gene dikkat edeyim verirsem 100 Gr gene iyi senide oyalamak istemiyorum sırf bu yüzden giripte paylaşıyorum vallaha emeğin çok büyük ugrasiyosun okadar bırakmakta istemiyorum salacagim aman nasılsa diyerek geri dönersem alacanmi listeye gene ödüm kopuyo beni kovacaksin diye
Şurda dikkatimi çeken nefret ederse dile getirir olduEki Görüntüle 3085930
Buda benden bana gelsin ama eksik şeyler var
Diyedebilirim demeyedebilirim ama nefret edersem konuşmak bile istemem o derece kısa kesiyorumŞurda dikkatimi çeken nefret ederse dile getirir oldu
FarkındayimDiyedebilirim demeyedebilirim ama nefret edersem konuşmak bile istemem o derece kısa kesiyorum
Yook sıkılmak değil şimdi evde 9 kişiyiz her yerden bir kişi çıkıyor çoluk çocuk bir görsen carsamba günü ev boşalacak perşembe Ken halimize kalacağız inşallah toparlarim kararlıyım sıkılmadım hiç cuma gene tartilacagim bu haftada dikkat etmeye çalışacağım zaten kaptanımBırakmak istersen senbilirsin canim, menu paylasma ozaman,sanirim sıkıldın,misafirlerin bitince gelirsin,bu arada kimseyi kovmadim bugüne kadar ben
Tamam canimYook sikilmek değil şimdi evde 9 kişiyiz her yerden bir kişi çıkıyor çoluk çocuk bir görsen carsamba günü ev boşalacak perşembe Ken halimize kalacağız inşallah toparlarim kararlıyım sıkılmadım hiç cuma gene tartilacagim bu haftada dikkat etmeye çalışacağım zaten kaptanım
tmm ben yatar hayırlı geceler Allah rahatlık versinTamam canim
Bişey kaçmaz sendenFarkındayim
Kaptanın ağzını yokladin gönül rahatlığıyla yatabilirsintmm ben yatar hayırlı geceler Allah rahatlık versin