- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #72.961
Ben sizi adım yarismasina sokayim en iyisiM MissHayaLet 3985 adım bugünlük, rüzgar sebebi ile daha fazlası olmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sizi adım yarismasina sokayim en iyisiM MissHayaLet 3985 adım bugünlük, rüzgar sebebi ile daha fazlası olmuyor
Afferim sana geçmiş olsunSanırım hasta oluyırum
SaolasınAfferim sana geçmiş olsun
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul M MissHayaLet
Öğle
5 YK pirinç pilav
4 YK kıymalı patates tava
1 bardak kola
Ara
3 bardak çay
Akşam
4 YK fırın makarna
1 maden suyu
Ara
1 kupa anne cayi
Su
2.0 litre
Spor
Yok
Adım:
5550
Saatimi takmayı unutmusum telefonda yanımda oldukça saydı adımı net rakam bu degil
Kaptanım söz yarın çok dikkat edecem menüm berbat biliyorum sporumu da yapicam yarın
Senin simdi çıkıyor hastalığın hava degisimindenSaolasın
Yolda terle soğu nolcak
Geçmedi miSanırım hasta oluyırum
Kaptanım kulağım ağırdı valla rüzgardanBen sizi adım yarismasina sokayim en iyisi
Sabah biii yok gibiydi akşam üstü dışarı çıktık rüzgarliydı üşüme tuttu ve son heryerim ağrıyorGeçmedi mi
Evet çok rüzgârlı bugünKaptanım kulağım ağırdı valla rüzgardan
Geçmiş olsun canım havalar ne biçim valla çarpıyorSabah biii yok gibiydi akşam üstü dışarı çıktık rüzgarliydı üşüme tuttu ve son heryerim ağrıyor
Evde ilaç var alıcam bi tane
Aynn bi d dün oğlana çok bağırdım o da tuz biber olduSenin simdi çıkıyor hastalığın hava degisiminden
Saolasın sormaGeçmiş olsun canım havalar ne biçim valla çarpıyor
Afiyet olsun canım
700 verip 500 geri almİnsalla
Hap falan al canım ya geçer inşallah bı kişi oldumu ailedeki herkese bulaşıyorSabah biii yok gibiydi akşam üstü dışarı çıktık rüzgarliydı üşüme tuttu ve son heryerim ağrıyor
Evde ilaç var alıcam bi tane
Bebe olmasa idare edilir şimdi ona bulaşmasın diye mecburHap falan al canım ya geçer inşallah bı kişi oldumu ailedeki herkese bulaşıyor
Aynen grip tozları var onlardan da iç tabi emzirenler icebiliyorsaBebe olmasa idare edilir şimdi ona bulaşmasın diye mecbur