- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.512
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #72.921
Bu saatte uyuyunca da gece Allah yardımcımız olsunEylül cok yoruldu bugun kosmaktan parkta simdi arabada uyu yani saat 2bucuktan beri koştur Allah koştur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu saatte uyuyunca da gece Allah yardımcımız olsunEylül cok yoruldu bugun kosmaktan parkta simdi arabada uyu yani saat 2bucuktan beri koştur Allah koştur
No no no ekmek hıyar doğrucamEkmek meselam
No no no ekmek hıyar doğrucam
Dünkü sarmalar peki onlarda pikniğe gitti miAman az yedim cekirdekte kekte bisey anlamadim zateb
Yaaa bir guzel olmus minik minik millet gömdü ben yedim 5 6 taneDünkü sarmalar peki onlarda pikniğe gitti mi
Kaptanım kiz kardeşimin sütü gelmeyince mecburen ben süt verdim yigenime bugün de sünnet oldu daha eve gecemedik kanaması oldu eve gelince bugün burda kaldım yediklerimi bı duysan 5 bin adımı 3 le çarpıp verirsin banaGünaydın canım
Süt oglunmu var senin
Saol canım teşekkür ederim çok şükür sünnet oldu biraz kanama olunca tekrar gittik hastaneye ama iyi çok sukurGünaydın canım
Guten morgen
Hello günaydın
Günaydın canım Allah kolaylık versin inşallah
Günaydın canım
İyi canım camlara tirmandigina göre kendine gelmiş
Geçmiş olsun canımKaptanım kiz kardeşimin sütü gelmeyince mecburen ben süt verdim yigenime bugün de sünnet oldu daha eve gecemedik kanaması oldu eve gelince bugün burda kaldım yediklerimi bı duysan 5 bin adımı 3 le çarpıp verirsin bana
Yapma ya niye yemedin millet bırakır havada sarma bulmuş kapar tabiYaaa bir guzel olmus minik minik millet gömdü ben yedim 5 6 tane
Geçmiş olsunKaptanım kiz kardeşimin sütü gelmeyince mecburen ben süt verdim yigenime bugün de sünnet oldu daha eve gecemedik kanaması oldu eve gelince bugün burda kaldım yediklerimi bı duysan 5 bin adımı 3 le çarpıp verirsin bana
Napalim yaaa onlarin nasibiymis piknikte muhabbetle gittiYapma ya niye yemedin millet bırakır havada sarma bulmuş kapar tabi
Antepmi oİsteyen
İvitAntepmi o
Negüzel duruyor Afiyet olsun
Saolasın Tuzsuz ya bunu yemek daha güzelNegüzel duruyor Afiyet olsun
Pardon ben bugünü paZar sanıyordumE Elif_Eylul kaptanım menü yazıcam dün yazmıştım ama tik atmamışsın bidaha mı yazayım yoksa bugünümü söyleyelim sadece
E Elif_Eylul kaptanım menü yazıcam dün yazmıştım ama tik atmamışsın bidaha mı yazayım yoksa bugünümü söyleyelim sadece
Offf offf