- 5 Eylül 2018
- 926
- 4.226
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #71.381
E Elif_Eylul canım kaptancıgım nerelerde ben mi göremedim aklıma bu adam geldiii bian tülayyyy (filizzzzz ) aşkımmm bebeğim geri dönnnn diye bağırasım geldiii Eki Görüntüle tülayyyy.webp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman Bnde 22 verdim doğum lohusalık derken yine aynı bıktım artık diyetisyenlerden diyettenBelki öyle canım ama hersey kafada bitiyor bence. Ben yüzyüze gidiyordum görüşmelere 14 kilo verdim azmimle. Ama aynı azim yok su an doktora da gittim değerler hersey normal psikoloji stres cok onemli bu surecte ne yazık ki..
Gitse kafa önemli emin ol tamam gitsin ama yine liste dısına cıkarsa olacaklar aynı en azından belirli bi yere kadar gelsin
Kaptan bıgün kardeşinde misafir gelceydiE Elif_Eylul canım kaptancıgım nerelerde ben mi göremedim aklıma bu adam geldiii bian tülayyyy (filizzzzz ) aşkımmm bebeğim geri dönnnn diye bağırasım geldiii Eki Görüntüle 3084762
oooo misafir bayılırım ama perşembe günüde olmazki cuma geleydide rahat rahat yiyeydi bişileri demiiKaptan bıgün kardeşinde misafir gelceydi
Aaa demi perşembe bugün dikkat eder inşallahoooo misafir bayılırım ama perşembe günüde olmazki cuma geleydide rahat rahat yiyeydi bişileri demii
Misafirleri iptal ettik ama ablamla burdayizKaptan bıgün kardeşinde misafir gelceydi
Günaydın canımGünaydın herkese ben bugünü cuma sandım kalktım tartıldım falan ama bir günüm daha varmış nasıl mutlu oldum nasıl 64.8 geldim inşallah yarına dahada gider
Günaydın canim hosgeldinGünaydın
BurdaaaaE Elif_Eylul canım kaptancıgım nerelerde ben mi göremedim aklıma bu adam geldiii bian tülayyyy (filizzzzz ) aşkımmm bebeğim geri dönnnn diye bağırasım geldiii Eki Görüntüle 3084762
HoşbuldumGünaydın canım
Günaydın canim hosgeldin
Burdaaaa
misafir gelsin diye deliirm ben sehir dışındayım ailemizdn uzaktayız çok kalabalık bir ailede büyüdüm 8 kardeşiz biz şimdi yapyanlız hissediyorum kendimii keşke burdakilerle aynı şehirde olsamda toplaşsak yesek içsekAaa demi perşembe bugün dikkat eder inşallah
Bnde misafir hazırlığına yemeye içmeye bayılırım
yaaaaaaa kaptancıgım senin günaydınını görmeden eksik oluyor insan bi hoşgeldin sefa geldinnnnnGünaydın canım
Günaydın canim hosgeldin
Burdaaaa
perşembe diye demiiiMisafirleri iptal ettik ama ablamla burdayiz
Keske ayni yerde toplansak bende cok isterimmisafir gelsin diye deliirm ben sehir dışındayım ailemizdn uzaktayız çok kalabalık bir ailede büyüdüm 8 kardeşiz biz şimdi yapyanlız hissediyorum kendimii keşke burdakilerle aynı şehirde olsamda toplaşsak yesek içsek
Amaaaa amaaa ben Günaydın dedimyaaaaaaa kaptancıgım senin günaydınını görmeden eksik oluyor insan bi hoşgeldin sefa geldinnnnn
Mama yemeyi kabul etmiyo ya benim yediğim yemeklerden yiyo o da dişine değen taneli yiyecekler olmalı yada meme başka bı karimiz yok şu aňBenim bebem de öyleydi bir ara hiç ağzına yemek koymadığı günler oldu. Şimdi 19 aylık bir şeyler yemeye başladı. Memeye devam ediyoruz. Fırsatınız varsa devam edin memeye ya da formula mamaya. Çünkü yemeklerden alacağı tüm vitamini alamazlar henüz.
Bebe nasılMisafirleri iptal ettik ama ablamla burdayiz
Uyuyor simdi canim atesi vardi geldigimizdeBebe nasıl
Kızlar günaydın size gönderecegim link göbek için çok faydalı yapmak isteyen olursa diye ben atıyorum
Ben dün 15 dakika yaptım buğün karnım acıyor oturrup kalkamıyorumHemde çok zorlamıyor insano chloe ting gibi