- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #71.141
Hee böyle kokusu kendi agır olan bircok sey dokunurEvet dokunan çok oluyor taze soğan dokunuyor mu
(Cips de dokunuyor ama sevgim agır basıyor )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hee böyle kokusu kendi agır olan bircok sey dokunurEvet dokunan çok oluyor taze soğan dokunuyor mu
Düşün koş gelNapmasin iste düşuneyim
Cipste olanlar ne peki susakHee böyle kokusu kendi agır olan bircok sey dokunur
(Cips de dokunuyor ama sevgim agır basıyor )
Sevgim agır basıyor diyorum ya elimden geldiğince yememeye calısıyorum cunku eritmiyor midem tas gibi oluyorCipste olanlar ne peki susak
Iste çin tuzundan olduğu icin onlar hepSevgim agır basıyor diyorum ya elimden geldiğince yememeye calısıyorum cunku eritmiyor midem tas gibi oluyor
Sağol kuzum büyüyecek tabi biraz ekgidaya alissa bende rahat ederdim bence artık doymuyor o yüzden sürekli emmek istiyor belki bi yerde pes eder ek gıda sever olur bakalımBebegine üzüldüm insallah buyücek saģlıkla canim normal bu günler
Yağdan vermenede çok sevindim senin adina
Afiyet olsun
Daha kücük canim 2bucuk yasina kadar emerse görürsunSağol kuzum büyüyecek tabi biraz ekgidaya alissa bende rahat ederdim bence artık doymuyor o yüzden sürekli emmek istiyor belki bi yerde pes eder ek gıda sever olur bakalım
Ufff bnmkide yemiyor ağzını açmıyorSağol kuzum büyüyecek tabi biraz ekgidaya alissa bende rahat ederdim bence artık doymuyor o yüzden sürekli emmek istiyor belki bi yerde pes eder ek gıda sever olur bakalım
Ilk once kime sormak istedigini alintila canim ortaya atinca kimse cevap vermezKaç aylıktı bebeğiniz
Erken yedim 6 da yedim onuda banada o saat heç gibi geldiBnce akşam yemeğini daha erken yemeye çalış 6-7 gibi tabi uyuyorsa vakit
Ögreneceğim inşallahIlk once kime sormak istedigini alintila canim ortaya atinca kimse cevap vermez
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul
Sabah
Patatesli omlet
2 çeri yarım salatalık
Zeytin 1 t kaşığı krem peynir
Ara
2 kayısı
7 -8 adt kiraz
5-6 adt fındık
Akşam
3 küçük biber dolması
1 kase cacık
Yatana kadar karpuz nektari filan yiyebilirim
Ya acıkırsam diye yaniAfiyet olsun canım
Halaaaa meyvemi yicen
Yatana kadar karpuz nektari falan yerim dedinYa acıkırsam diye yani
Acıkıcam çünkü biliyorum 2 kayısıyla bi kaç kirazımı cok gördün
Ay yok ben yanlış anlatmışım kendimiYatana kadar karpuz nektari falan yerim dedin
Tamam tamamAy yok ben yanlış anlatmışım kendimi
Yatana kadar derken belki 1 2 saat sonra yerim açlık hissedersem demek istedim
Zor bir durum gercekten ama gecicekAkşam evdekilere künefe yaptım ben yemedim o kadar zorduki ama zayıflamam şart