- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #71.181
Dizinde problem cikti sanirim Chlocthing yapayim derkenBiz de cıktık ama dizimi kırıyolar sanki yürücez biraz bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dizinde problem cikti sanirim Chlocthing yapayim derkenBiz de cıktık ama dizimi kırıyolar sanki yürücez biraz bakalım
Zaten yoksun bir geliyon bir gidiyonBende Bebeyi yikicam doyurcam ortalığı toplamaya devam
6 kasık kullan canım 1 su bardağı yulaf 272 kaloriymis3 kasık yulaf 1 kasık yogurt 1 yumurtayla yaptım
He napayım 3 çocukla temizlik ancak bu kadar olur ben temizlik yapıyorum küçük olan sandalye tepesinde cam tepesindeZaten yoksun bir geliyon bir gidiyon
Kaçma yürüBen yüruyüşe kacar
Bnde çıkacaktım eşimin işi çıktı gidiyorBiz de cıktık ama dizimi kırıyolar sanki yürücez biraz bakalım
İlk kez bukadar lezzetli kayısı bulmuştum yedim vallaKayısı yeme kayısı çok tehlikeli ahahaha
Belki sabaha kadar etkisi olurİlk kez bukadar lezzetli kayısı bulmuştum yedim valla
Hem belki bagırsaklara etkisi olur dedim ama olmadı
Sırfıntı biteli kac hafta oldu ya ama bilmiyorum cok kotu oldu dun baslayıpDizinde problem cikti sanirim Chlocthing yapayim derken
Tamam yarın öyle yapayim6 kasık kullan canım 1 su bardağı yulaf 272 kaloriymis
Bizde geldik 4 bin adımdaBnde çıkacaktım eşimin işi çıktı gidiyor
Bnm evde 4000 varSırfıntı biteli kac hafta oldu ya ama bilmiyorum cok kotu oldu dun baslayıp
Tamam yarın öyle yapayim
Bizde geldik 4 bin adımda
3 gündür bir iki tane yiyorum yok canım hergün cıksamda zorlanıyorum afedersin kabızım yaniBelki sabaha kadar etkisi olur
Sabah aç karnına ye 3-4 ye3 gündür bir iki tane yiyorum yok canım hergün cıksamda zorlanıyorum afedersin kabızım yani
Bugün sonunu yedim bitti ne yazıkkiSabah aç karnına ye 3-4 ye
Sabahları tuvalete oturup çağırmak gerekmişBugün sonunu yedim bitti ne yazıkki
Kayısı çayı içiçem artık ondanda korkuyorm bu iki gün hastaneye gidicem yolda izde gelir diye
Ya ben kahvaltı yapmadan çıkamıyorum tuvalete.Sabahları tuvalete oturup çağırmak gerekmiş
Keten tohumu iyi geliyor yarın akşam yoğurda 1 yk ye bakalım
Kayısı çayına alışma da canım keten tohumu dene bi eğer varsa.Bugün sonunu yedim bitti ne yazıkki
Kayısı çayı içiçem artık ondanda korkuyorm bu iki gün hastaneye gidicem yolda izde gelir diye
Sürekli içmiyorum onuda böyle sıkıntı yaşadığım zamanlar içiyorum.Kayısı çayına alışma da canım keten tohumu dene bi eğer varsa.
Suyu aman aksatma zorda olsa iç canımSürekli içmiyorum onuda böyle sıkıntı yaşadığım zamanlar içiyorum.
Ya benim tek sıkıntım su içememek susuzluktan oluyo buda